Casa Cecilia

Mogelijkheid tot huren via MijnTipsIbiza.

Stuur een mail voor info en beschikbaarheid naar :   info@mijntipsibiza.nl

casa Cecilia juni 2016Een geweldige lokatie, vlakbij het strand Salinas, is het huis “Casa Cecilia”. De eigenaresse is Cecilia. Ze woont inmiddels meer dan 15 jaar op Ibiza. Cecilia geeft massages op o.a. Salinas strand bij Sa Trinxa en in diverse Wellness hotels zoals bijv. Casa Munich.

Casa Cecilia ligt in de heuvels bij de zoutpannen. Om hier te komen, neem je de weg naar Ses Salinas. Vanaf de rotonde met het bordje Salinas volg je de weg. Rechts zie je de zoutpannen liggen. Je komt bij een kleine supermarkt rechts van de weg. Ter hoogte v d ingang van de supermarkt sla je linksaf de heuvels in en na enkele honderden meters  ( gewoon doorrijden op deze smalle kronkelweg ) kom je aan op het adres D’Escorca 30 – Salinas – San Jordi.

De bovenverdieping van haar huis verhuurt ze in het seizoen evenals een studio bij dit huis. De lokatie is werkelijk perfect. Vlakbij het strand, vanaf het dakterras uitzicht op de zoutpannen en…..een heerlijke rustige en relaxte lokatie. Cecilia probeert het haar gasten op haar eigen gemoedelijke manier naar de zin te maken. Haar huis wordt een “Gitte” genoemd. Dit is dus geen villa en zonder zwembad. Maar dat is niet nodig ook, zo vlak bij het strand. Het beschikt over 2 twee-persoons slaapkamers met 1 badkamer met douche. Dus geschikt voor 4 personen.

De finca heeft een mooie huiskamer met open keuken. TV en WiFi is ook aanwezig. Een heerlijk ruim terras met een prachtig uitzicht.

…..En dan is er nog een dakterras waar je een adembenemend uitzicht hebt over de zoutpannen.

Recensies

Kijk ook eens bij Studio Cecilia ( 2 personen )

zonsondergang 1     huis Studio Cana Cecilia foto 10Appartement Keuken en buitenaanzicht Badkamer Buitenterras en entree appartement Cecilia Terras en entree appartement Woongedeelte met buitenterras casa Cecilia juni 2016

Terug naar Onze Accommodaties

specials

  • Casa su Amor / Casa Cecilia / Villa Ronaldo / Buen Lugar

  • Casa Suenos / Floreale / Can Alesia / Can Pep

  • Can Frasesch / Studio Cecilia / Studio Ginny / Casa Coz en Casa Aiylene

  • Auto verhuur

  • Casa Buganvila / Casa Lavander / Casa Sabine

  • Casa Relajante / omgeving St. Eularia