Activiteiten te boeken

Naast het genieten in een prachtige baai van het strand of heerlijk lunchen bij een restaurant, zijn er ook nog andere dingen te doen waar je beslist niet aan gedacht hebt !

Wat dacht je van een mooie zeiltocht naar Formentera, of een sunset tour naar Es Vedra.

Of misschien wil je even samen gaan genieten van dit heerlijke eiland, terwijl je je kinderen bij een professionele oppas achterlaat.

Misschien wil je de geheime plekjes van Ibiza wel eens bezichtigen onder professionele begeleiding. Wil je naar Atlantis of D’Albarca. Of misschien wel de grotten bij Sa Caleta bezoeken.

Nieuwe tip: Voor één dag een retreat.

Dit is allemaal mogelijk. Stuur een mail naar :  info@mijntipsibiza.nl of bel met ons op 0031 651703576

’n Één dag retreat

Het nieuwe jaar is weer begonnen, de kou in Nederland dringt door tot in elke cel. We beginnen te dromen over strakblauwe luchten en temperaturen die aanvoelen als een warmtedeken. De hoogste tijd om een vakantie te boeken, want een reis in het vooruitzicht hebben zorgt direct voor een beter gevoel. Daarbij is voorpret ook een hele fijne vorm van pret met een hoofletter. Ibiza is natuurlijk de eerste bestemming die je boekt.
We zien dat de aanvragen stijgen en de vragen met: hebben jullie nog tips, stromen binnen. We hebben een heerlijk ontspannende tip voor je, die je nog niet eerder van ons hebt gehoord: One Day Retreat 

Voor reserveren klik hier

Lees meer…

Met een zeilboot naar Formentera of een prachige sunset tour naar Es Vedra

IMG_9513-Small

Wil je weer eens wat anders meemaken ? Een fantastische dag of nog beter een onvergetelijke belevenis, boek dan op het 17 meter lange zeiljacht “Aurelia Amsterdam”. Heerlijk varend vanaf Figueretas naar het eilandje aan de overkant: Formentera. Lekker voor het eiland liggend, zwemmen in het azuurblauwe water en daarna genieten van een heerlijke lunch en een lekker drankje. Dit alles is aan boord. En wil je snorkelen…. ook dat is mogelijk. Wij zelf ervaren dit al vele jaren naar volle tevredenheid.

Of misschien wil je wel varen richting Es Vedra en de mooiste zonsondergang beleven vanaf het water? Lekker genieten van een hapje en een drankje met heerlijke loungemuziek. Romantischer kan niet… Boek daarom voor je vakantie de Es Vedra Sunset Tour.

Dit is echt allemaal mogelijk en het verrijkt absoluut je verblijf op Ibiza.

Voor meer info info@mijntipsibiza.nl

Of bel Clemens: 0031 651 703 576

 

 

Met een privé gids naar de geheime plekjes van Ibiza.

 

Wij kunnen je de perfecte Ibiza ervaring bieden op basis van je persoonlijke voorkeuren. Het draait allemaal om de onvergetelijke momenten. “Experiences that make you rich and happy”. Dingen zien, doen, voelen, ruiken die je anders nooit zou meemaken… Een professionele gids brengt je naar de meest bijzondere plekken op het eiland.

 

 

IMG_9175 - kopie (3)Dit kan een wandeltocht zijn naar een afgelegen stuk natuur met een natuurlijke brug, een afdaling naar een mooie, buitenaards ogende plek, visueel prikkende panorama sightseeing tours, een privé boottocht rond het mysterieuze Es Vedra, het bezoeken van afgelegen zonnige strandjes waar men niet eens van wist dat ze bestonden, het aanschouwen van oogverblindende zonsondergangen en sterrenhemels, …

IMG_7174 - kopie

Dit kan allemaal op één of meerdere dagen gedurende jouw verblijf. IMG_5888 - kopie (2)

 

Hoe gaat dit dan bijvoorbeeld concreet in z’n werk?

Je wordt opgepikt bij je accommodatie

Je hebt een privégids gedurende deze dag(en)

Tips & tricks die van jou een ware Ibiza kenner maken

Je kan op enkele dagen zien en meemaken wat de meeste mensen die al langer op Ibiza komen of hier wonen zelfs niet meemaken.

Je eet en drinkt in een restaurant / strandtent waar de prijs/kwaliteitsverhouding goed ligt

Je wordt mooi teruggebracht naar je accommodatie na deze unieke ervaring(en) en hebt voldoende tijd om na te genieten.Wil je meer info:  bel ons op 06 – 51703576 of mail naar : info@mijntipsibiza.nl 

Recensies 

 

Seaflower:  Met een vissersbootje langs de Noordelijke kuststreek

…..Toen we gingen zitten vertelde Gunter met zo veel passie, dat hij al 28 jaar op het eiland woont en een authentieke vissersboot heeft. Hij neemt je mee naar de prachtige baaitjes met turquoise helder water. Afhankelijk van het weer vaart hij met deze Llaut naar de noordkust van Ibiza met zijn wilde kustlijn, naar grotten en kleine rustige baaitjes waar je kunt snorkelen. Of hij vaart naar TagoMago, een privé eiland waar je helaas niet op kunt. Voor boekingen, mail ons naar : info@mijntipsibiza.nl of bel 0031 6 51703576.

Dus waarom naar 20431761_1898200933780040_1117495667764018779_n[1]Formentera, terwijl juist……

Lees meer

Een geheime eilandtour in groepsverband

Ontdek Ibiza met deze prachtige dagtour vol verrassingen met een Nedelandse eilandkenner. De geheime eilandtour is een echte VIP tour. U geniet het comfort om in kleine groepen de mooiste plekken van het eiland te ontdekken  Daarbij wachten onderweg vele verrassingen op u.

Hij neemt je mee door het groene hart van het eiland, waarbij hij alle facetten laat ervaren die dit eiland bijzonder maken. Je ziet de grootste rijkdommen van Ibiza. Daarnaast zorgt het meest iconische beeld met al haar geheimen voor geweldige foto’s. Uw Nederlandse gids vertelt je bijzondere verhalen en interessante informatie. Een terugblik in de dans-cultuur kan niet ontbreken bij een fascinerende openlucht discoruïne. Een blik op de stad vertelt de geschiedenis en aansluitend ontdek je tijdens een typische lunch (inclusief) het familiaire van de locals.

Bij deze geheime eilandtour mag een hippiemarkt vanzelfsprekend niet ontbreken.Je bezoekt de meest authentieke hippiemarkt van het eiland met live-muziek, kunst en handgemaakte producten. De afsluiting van deze overheerlijke dag is aan het prachtige strand in het noordoosten van Ibiza. In deze bijzonder setting van kristalhelder water, gecombineerd met geweldige uitzichten vindt je het ware Ibiza.

Wil je meer info: bel ons op 06 – 51703576 of mail naar : info@mijntipsibiza.nl

 

 

Een dagje zonder kinderen

 

ReneeEindelijk op het blue sky-island beland en in een heerlijk appartement. Een paar dagen, een week of misschien wel een hele zomervakantie ! Na een paar dagen wil je echt even alleen samen met je partner genieten, zonder kleine kinderen. Gun jezelf die quality time!

Renée woont al jaren op Ibiza. Een hele lieve, bevlogen, maar vooral een zeer betrouwbare Nederlandse vrouw. Zij kan voor jouw de ideale oppas zijn, als je even samen met z’n tweeën wilt genieten.

Lees meer

 

 

 

 

 

 

Terug naar Menu

 

specials

  • Casa Suenos/Casa su Amor/Casa Cecilia/Floreale

  • Villa Yosephina / Can Pep / Villa Santana

  • Studio Cecilia / Studio Ginny

  • Auto verhuur

  • Casa Buganvila / Casa Lavander / Casa Sabine en Can Yasmine

  • Casa Relajante