Casa Suenos / Casa su Amor / Casa Cecilia / Villa Ronaldo / Buen Lugar

 

Wij hebben voor U 5 prachtige accommodaties in dit prijssegment.

Casa Sueños is een luxe appartement op Cala Vadella. Je loopt zo het strand op.
Wat een luxe ! In Casa Sueños op het strand van Cala Vadella stap je ’s morgens vanuit je bed zo het strand op. Wat wil je nog meer, met de voetjes in het zand je café con leche.! Een droom wordt werkelijkheid. Ideaal voor gezinnen met kinderen. Geschikt voor 6 – 8 personen.
Voor meer info en foto’s klik hier

 

 

img_3670Casa su Amor is een geweldig, zeer mooi ingericht en knus appartement op cala Vadella. Je loopt hier vanuit je appartement ook nog eens zo het strand op.

De lieflijke baai cala Vadella is een perfecte plek om te genieten van de charme van Ibiza. Een heerlijk zandstrand, restaurants en gezellige barretjes. Hier heerst een zeer relaxte sfeer, is het niet schreeuwerig en hectisch. En laat nu aan dit heerlijke strand het appartement Casa Su Amor liggen…

Geschikt voor 4-5 personen

Voor meer info en foto’s klik hier

 

 

casa Cecilia juni 2016Casa Cecilia ligt in de heuvels bij de zoutpannen en je bent binnen 5 minuten op de mooiste stranden van Ibiza. ( Ses Salinas en Es Cavallet ). Op deze stranden heb je geweldige Beachclubs, kun je overal lekker eten

Dit huis is in 2015 en begin 2016 totaal verbouwd en vernieuwd. De gehele bovenverdieping kunt u huren. Het huis ligt in de heuvels van Ses Salinas op een doodlopende weg. Binnen 3 minuten rijden ben je op één van de populairste stranden van Ibiza. St Jordi ligt op ongeveer 5 minuten rijden en Ibiza-stad is ongeveer 10 minuten rijden. Het is een heerlijk rustig gelegen omgeving waar je kunt verblijven met max. 4 personen.

Voor meer info en foto’s klik hier

 

 

zwembadVilla Ronaldo is een prachtige, geheel vrijstaande villa en ligt in het landelijke gebied van de Atzaro vallei net ten zuid-westen van het leuke hippie dorp San Carles de Peralta. De mooiste stranden van het eiland bevinden zich binnen een straal van 5 kilometer.

Villa Ronaldo is zeer luxe ingericht en geschikt voor 6 tot 8 personen

Voor meer info en foto’s klik hier

 

Terras 3Op een van de mooiste plekjes van Ibiza, met een waanzinnig uitzicht op zee, bevindt zich Buen Lugar. Hier ga je absoluut het echte Ibiza ervaren.  Het appartement heeft een groot terras van 50m2, met een lounge-bed, waar je ook zeker een nacht door moet brengen om naar het heerlijke geruis van de zee te genieten.

Geschikt voor 4 personen.

Voor meer info en foto’s klik hier

 

Terug naar onze accommodaties

specials

  • Casa Suenos / Casa su Amor / Casa Cecilia / Villa Ronaldo / Buen Lugar

  • Floreale / Can Alesia / Can Pep / Villa Santana en Can Frasesch

  • Studio Cecilia / Studio Ginny / Casa Aiylene en B&B Casa Pajaros Libres

  • Auto verhuur

  • Casa Buganvila / Casa Lavander / Casa Sabine

  • Casa Relajante (omgeving St. Eularia)