Ibiza Bruist April

Mis jij het eilandgevoel ook?

En zo rijd je vanaf het vliegveld, na je vlucht vanuit Nederland, in je gehuurde auto  naar je vakantiebestemming, richting San Josep, Ibiza Stad, Sant Eularia of naar je favoriete noorden en krijg je plotseling dat gevoel van ‘oh, wat heb ik dit eiland gemist…’.

Wat ons betreft, na weer enkele weken in Nederland te zijn geweest, in ieder geval wel. Bij aankomst meteen die heerlijke zon op je lijf, bij Ibiza Stad in de verte Dalt Vila ontwarend, of meteen vanaf het vliegveld linksaf richting cala Jondal, om in de juiste sfeer te komen. Misschien wel even stoppen bij Sa Caleta om daar (als je aan het begin van de middag vliegt) voor een lichte lunch en een flesje wijn. Of je rijdt rechtstreeks naar Las Salinas, langs de mooie zoutpannen (blijft bijzonder), de mooie natuur in je opnemend. Echt, wij hebben het dan onmiddellijk te pakken.

Het liefst gaan we naar de verscholen plekjes, waar de locals zitten. Wij houden van een uitgebreide lunch, met als beloning een heerlijke Hierbas. Can Sulayetas is er zo een . Of Las Puertas del Cielo , te leuk om niet naartoe te gaan. Ook komen wij heel graag bij het Talamanca-strand om er een wijntje te drinken en tapas te eten. En ja… altijd komen we wel Nederlanders tegen, Ibiza lijkt wel een dorp.

Terug naar Ingezonden Mails

specials

  • Casa Suenos / Casa su Amor / Casa Cecilia / Villa Ronaldo / Buen Lugar

  • Floreale / Can Alesia / Can Pep / Villa Santana en Can Frasesch

  • Studio Cecilia / Studio Ginny / Casa Aiylene en B&B Casa Pajaros Libres

  • Auto verhuur

  • Casa Buganvila / Casa Lavander / Casa Sabine

  • Casa Relajante (omgeving St. Eularia)