Ibiza bruist Maart

De zomer begint te kriebelen ……

Het is maart en de veel geprezen amandelbloesem heeft zijn mooiste tijd gehad. We zijn in afwachting van het zomerseizoen en langzaam beginnen her en der de beachclubs hun strandtenten zomerklaar te maken. Lees hier meer  Al de prachtige cala’s, die de afgelopen maanden op sterven na dood leken, komen tot leven.

Ibiza heeft vele gezichten. Het is niet alleen het verschil in zomer en winter, maar ook het tot leven komen van al die bekende plekjes, waar de Ibiza liefhebber zo graag komt, is fascinerend. In de afgelopen winterperiode hoorden we weer vele nieuwtjes onder onze Nederlandse vrienden alsook van de locals op Ibiza. In het april nummer zullen we jullie daar over bijpraten. De winter is overigens aan ons voorbij gevlogen en in ons artikel  hebben we genoeg moois kunnen toevoegen, om jullie opnieuw te kunnen laten genieten van de mooie plekjes die je in deze periode kunt ontdekken.
Er staat in 2019 sowieso veel te gebeuren als het aan Mijn Tips Ibiza ligt. We hebben mooie plannen kunnen ontwikkelen, die we in de loop van dit jaar hopen te realiseren. De winterperiode is voor ons een prachtige inspiratiebron geweest en wat ons betreft gaan we er weer een geweldig nieuw Ibiza jaar van maken.

Clemens en Dianne ( Mijn Tips Ibiza )

Terug naar ingezonden mails

specials

  • Casa Suenos / Casa su Amor / Casa Cecilia / Villa Ronaldo / Buen Lugar

  • Floreale / Can Alesia / Can Pep / Villa Santana en Can Frasesch

  • Studio Cecilia / Studio Ginny / Casa Aiylene en B&B Casa Pajaros Libres

  • Auto verhuur

  • Casa Buganvila / Casa Lavander / Casa Sabine

  • Casa Relajante (omgeving St. Eularia)