Ibiza Bruist Mei

Het seizoen begint te kriebelen.

Wij hebben er zin in en jullie hopelijk ook.

De meeste beachclubs en restaurants zijn nu weer geopend en gelukkig hebben we ook weer nieuwe zaken ontdekt. Er is de afgelopen maand overal hard gewerkt om alles weer een frisse uitstraling te geven.
Kijk naar de boulevard van Figueretas. De hele winter lag deze overhoop, maar de boulevard heeft een geweldige metamorfose ondergaan. Figueretas wordt beter en beter. De gezellige hippiemarkt is iets verplaatst naar een mooiere plek en wij kenden natuurlijk al de populaire zaken café De Hoeck en bar Can Jesper. En voor de liefhebbers van lekkere tapas is een mooie nieuwe bar de pintxos (zo noemen Spanjaarden tapas) geopend. Om het hoekje bij De Hoeck zijn Jules en Susana de geweldige tapasbar Ca La Nina begonnen. In de uitgebreide vitrine kies je de lekkerste hapjes. Ca La Nina is gespecialiseerd in wereldse tapas. Dat wil zeggen niet alleen uit Spanje, maar hapjes ‘from all over the world’. Jules uit Nederland werkt al vele jaren als kok op het eiland.

Ook nieuw is het prachtige restaurant Jul’s. In een prachtige ambience van onder andere een geweldige tuin is het hier op een bijzondere manier genieten. Wij vinden deze plek zeer de moeite waard. Veel plezier voor iedereen in het nieuwe seizoen 2019.

Terug naar Ingezonden Mails

specials

  • Casa Suenos / Casa su Amor / Casa Cecilia / Villa Ronaldo / Buen Lugar

  • Floreale / Can Alesia / Can Pep / Villa Santana en Can Frasesch

  • Studio Cecilia / Studio Ginny / Casa Aiylene en B&B Casa Pajaros Libres

  • Auto verhuur

  • Casa Buganvila / Casa Lavander / Casa Sabine

  • Casa Relajante (omgeving St. Eularia)