Recensies auto verhuur

In dit voorjaar zijn mn dochter en ik voor de eerste x op Ibiza geweest en hebben een auto via “mijn tips Ibiza” gehuurd. We hebben in een week meer dan 850 km gereden. Wat een fantastische ervaring. En de autohuur was fantastisch geregeld, geen gedoe met het afhalen en afleveren van de auto. Geen addertjes onder het gras….

—————————————————————————————————————————————-

Net terug van Ibiza en via jullie een auto gehuurd! Super gegaan, alles volgens afspraak en dat is helaas wel eens anders
We hebben super veel gezien doordat wij een auto hadden gehuurd, anders kom je echt niet zo makkelijk op al die leuke plekjes!

———————————————————————————————

Wij hebben ervaren dat een auto huren via Mijn Tips Ibiza erg goed geregeld is! Goede communicatie vooraf, bij aankomst staat de auto klaar en ook de auto zelf is prima! Een aanrader!!

——————————————————————————————

Wat een verademing om via jullie verhuurmodule  de auto te huren! We werden zeer vriendelijk opgewacht door een medewerker en binnen 3 kwartier nadat we geland waren zaten we al in de auto. Voelde betrouwbaar en zeer klantgerichte service. Hij had zelfs 2 kinderstoelen in de auto klaar gezet zodat we konden kiezen.
En daarnaast ook nog eens een zeer nieuwe en nette auto meegekregen!
Heb er alle vertrouwen in dat we de auto over een paar dagen kunnen inleveren zonder gedoe…

Super bedankt!

———————————————————————————————————————–

Wij waren zeer tevreden met de autohuur via mijn tips ibiza, perfecte afhandeling door  cora! Ook bij onverwachte verlenging omdat we nog niet naar huis wilden volstond 1 mailtje naar cora. Fijn dat jullie waarmaken wat je beloofd. De auto stond klaar en binnen tien minuten waren we onderweg naar ons vakantieadres en bij het inleveren idem dito. We hebben wat lekkers achtergelaten voor cora en de mannen! Een dikke aanrader..…


Beste Clemens van Bracht en Dianne van Bracht
Bedankt voor de tip voor autoverhuur. Super geregeld door mijn tips Ibiza. Ga gewoon naar autoverhuur, rest is een makkie!
Geen wachttijden, prima auto, vriendelijk personeel.
Volgende keer zelfde bedrijf, kortom
Aanrader voor iedereen!!


De auto verhuur was weer top geregeld ..Mijn tips Ibiza

———————————————————————————————————————————-


Super service. Bedankt voor de reservering van de auto. Wat niet mogelijk leek hebben jullie waar gemaakt. Een auto op Ibiza reserveren voor overmorgen op Ibiza zonder creditcard. Ook nog even een telefoontje achteraf, echt klasse.

__________________________________________________________________________

Wij vinden het super geregeld, de auto staat klaar op het vliegveld en het is heel persoonlijk en fijn. Als je vragen hebt geven ze meteen antwoord en alles is eerlijk en overzichtelijk, geen kosten achteraf. Het is gewoon topservice !


Terug naar autoverhuur

specials

  • Casa Suenos/Casa su Amor/Casa Cecilia/Floreale

  • Villa Yosephina / Can Pep / Villa Santana

  • Studio Cecilia / Studio Ginny / Cozy Caravan

  • Auto verhuur

  • Casa Buganvila / Casa Lavander / Casa Sabine en Can Yasmine

  • Casa Relajante