Wim Hoes – Accompany Ibiza

ACCOMPANY Ibiza

Accompany betekent begeleiden en dus ook vergezellen bij en naar …….
Hiervoor heb ik met de klant persoonlijk overleg waarna er zaken worden afgesproken en vastgelegd om alles goed te laten verlopen, tot een ontzorgd gevoel van welzijn, for life!

Tientallen jaren werk ik, Wim Hoes, in Nederland als lifecoach, voor jong en oud, om hun prestaties en of fysieke /geestelijke gezondheid te verbeteren. Om nog meer en beter mensen te kunnen adviseren en te “accompaneren” ben ik jaren later in de praktijk als Neuro Emotioneel en Integratief therapeut en vitaliteitcoach gaan werken.
Hierdoor kon ik als coach nog beter kon bijdrage aan het persoonlijke en positief gezondheids- en ontwikkelingsproces.

Al deze positieve ervaringen hebben mij gebracht tot huidig zelfstandig zorgondernemer in Nederland en als freelance Accompany Vitality coach in Nederland en daarbuiten.

Als toerist en liefhebber van het Spaanse leven voelde ik mezelf ook herboren op het voor mij mooie en spirituele eiland Ibiza, waar ik erg van hou.

Tevens biedt ik via mijn zorgonderneming ook “wellness services” inter/nationaal aan om overal mensen thuis of bijvoorbeeld op onze “Ibiza” wellness locatie aan het water in Nederland, praktisch of coachend van dienst te kunnen zijn, door de klanten zoveel mogelijk te persoonlijk ondersteunen en dus daarmee juist te ONTzorgen.

Tevens biedt ik residentiële – & yacht, all in one services aan om de klant, in en om het huis of vakantieverblijf, uitgebreid te ondersteunen en hen daarbij zoveel mogelijk zal vergezellen.
Jong of oud, gezond of niet dat maakt niet uit.

De diensten bestaan uit dag/delen, mid/week of lang/weekend of zelfs langer om de klant overal bij te ondersteunen om zodoende het welzijn praktisch, lichamelijke en geestelijke welzijn op Ibiza te vergroten.

Hierbij mag de klant aangeven welke behoefte er is aan persoonlijke en of praktische dagelijkse ondersteuning, verzorging, klein onderhoud en assistentie, algemeen management, huis- en personeelmanegement, vervoer en beveiliging, sporten en bewegen, uitgaan/bezoeken/inkopen, dierverzorging, etc.

Mijn passie is mijn werk en ik inspireer met mijn hart om mensen uiteindelijk nog gezonder en of gelukkiger te maken en hen te “helpen” bij het transformeren van de kwaliteit van leven.

Om de opgedane kennis nog verder uit te breiden,
blijf ik mezelf updaten door de beste coaches in de wereld, o.a. Tony Robbins als voorbeeld, om de beste resultaten te kunnen bereiken.

Met als mijn persoonlijk doel nu en in de toekomst mensen exclusief en overal te inspireren, te “accompaneren” en ze daarbij daadwerkelijk “beter” gezonder, en gelukkiger te kunnen maken.

Wim Hoes

info@accompany-ibiza.com

Terug naar ingezonden mail

specials

  • Casa Suenos/Casa su Amor/Casa Cecilia/Villa Ronaldo

  • Floreale / Can Pep / Villa Santana

  • Studio Cecilia / Studio Ginny en B&B Casa Pajaros Libres

  • Auto verhuur

  • Casa Buganvila / Casa Lavander / Casa Sabine

  • Casa Relajante (omgeving St. Eularia)