Winkeltips

Over het hele eiland Ibiza is volop mogelijkheid om te winkelen.
In iedere plaats en ook langs de doorgaande wegen zijn her en der leuke en mooie winkels.
Je kunt er zomaar een Nederlandse ondernemer tegenkomen. Daarom vindt je hier het verhaal van deze ondernemers. Erg leuk en de moeite waard om ze eens te bezoeken.

15

Differente

Een prachtige supermarkt met heerlijke producten uit Nederland…

Lees meer

 Island bracelets

De bracelets van Ibiza. Het is de vorm van het eiland uitgesneden in een zilveren, gouden of rose- gouden plaatje…

Lees meer

 b u y a l e x

buyalexCoco …. wordt de nieuwe trend op Ibiza in 2018. Een multi-functionele suède tas die je gebruikt als een stoere beachbag, zelfs als handbagage kan dienen en uiteraard ook om te shoppen. Magneetsluiting. Bestel nu nog voor je naar Ibiza vertrekt.

De buyalex-collectie is van 100% Nederlandse makelij.  Voor ieder ontwerp kiest Alexandra van Lennep de mooiste, hoogwaardige leersoorten. Ieder item wordt met liefde en aandacht gemaakt in een kleinschalig, ambachtelijk atelier in eigen land. Fijn, want zo is zij van begin tot eind betrokken bij iedere tas die wordt gemaakt. Zo ook COCO.

Lees meer

 

 

Casa Blanco

Een kleurrijke winkel in Nederland met spullen die er voor zorgen dat je altijd het zonnetje in huis hebt…

Lees meer

 Aroma Lola

Een winkel in Fashion en Beauty. Je kunt er je haar laten doen, of je nagels laten manicuren. Een massage nemen of er gezellig gaan chillen. Ook verkoopt ze mooie kaftans voor op het strand..

Lees meer

 Sluiz

Een lifestyle winkel met woonaccesoires, opvallende hebbedingen, kleding, meubels, bar/restaurant, kortom alles wat je in en om je huis zou willen hebben…

Lees meer

 World Family Ibiza

Merel ging tassen ontwerpen die zij probeerde te verkopen op de hippiemarkt Las Dalias en dit was zo’n succes dat dit uitgroeide tot een eigen label: World Family Ibiza…

Lees meer

 Vino & Co

In 2009 opende Nederlander Jeroen Hamersma in Can Bellotera, op de weg van Ibiza naar Sant Joseph een prachtige wijnshop, Vino & Co. ..

Lees meer

Panaderia Delicatessa Hollandessa

21231770_1903016729920680_3431663007484593209_nIn Figueretas kun je nu lekker genieten in een gezellige “panaderia pastelleria” waar je naast taarten ook terecht kunt voor een kopje koffie, een drankje, een heerlijk broodje, ontbijt, lunch of hollandse snacks.

Lees meer

 

 

BSF Beatrice San Francisco

In het midden van het prachtige plein, Vara de Rey op nummer 7, vind je de winkel van BSF. Een prachtige dames / heren mode zaak….

Lees meer

Todo Bien

i3Heerlijk genietend in de zon op Bali viel bij Petra en Koen een aantal jaren geleden hun oog op de geweldig mooie handgemaakte parasols. In allerlei verschillende kleuren sierden ze het parelwitte strand.  Wijzelf vinden deze parasols een typisch Ibiza-gevoel geven. Vandaar deze geweldige winkel tip. Wat zou het mooi zijn om dat vakantiegevoel mee te kunnen nemen naar huis.

Lees meer

Antarctica Heladeria

jammieWil jij eens een eerlijk, ambachtelijk ijsje proeven, ga dan eens naar Antarctica Heladeria in St Eularia.

Ursula Potters is een Nederlandse onderneemster die nog puur ijs maakt zoals je dat nergens anders proeft op Ibiza. Hier rijd je graag even voor om.

Lees meer

Terug naar Tips

 

specials

  • Casa su Amor / Casa Cecilia / Villa Ronaldo / Buen Lugar

  • Casa Suenos / Floreale / Can Alesia / Can Pep

  • Can Frasesch / Studio Cecilia / Studio Ginny / Casa Coz en Casa Aiylene

  • Auto verhuur

  • Casa Buganvila / Casa Lavander / Casa Sabine

  • Casa Relajante / omgeving St. Eularia