Beach bar Remi en Esti

Wat een geweldige plek. Cala d’en Serra met een kleine eenvoudige beachbar van de nederlander Remi en zijn spaanse vrouw Esti.Cala d'en Serra

Hier wil je nooit meer weg. Deze plek hoort bij een van de mooiste op het eiland. Vanaf het moment dat we het kleine strandje van Cala d’en Serra ontdekten is het een favoriet. Het is zo’n plek aan zee waar je echt thuis komt.

Een ding….. je moet wat extra moeite doen om er te komen. Na het verharde weggedeelte kom je vanzelf op een harde zanderige weg, zoals er nog veel op Ibiza zijn. Rijdt door tot je niet meer verder kunt ( of niet meer durft ) en loop het laatste stuk naar deze prachtige baai. Op Cala d’en Serra passen nog geen dertig blauwe bedjes. Vanaf het gele zand met keien loopt een paadje enkele meters omhoog naar de chiringuito van Nederlander Remi. Samen met zijn Spaanse vriendin zorgt hij met veel liefde voor het hele strandje en lopen zij in de zomer hun benen uit het lijf om het iedereen goed naar de zin te maken.

Cala d'en Serra 2 Inmiddels hebben vele vakantiegangers deze prachtige plek ontdekt en wil je een bedje, dan zul je op tijd in de ochtend aanwezig moeten zijn, anders wordt het een strandlaken. Het was hier jarenlang nooit helemaal vol en tot zelfs in augustus kon je mogelijk rustig genieten van het kabbelende water en de heerlijke zon.

De Sangria op Cava basis smaakt hier uitmuntend. Ook de volle clubsandwich is niet te versmaden, het is een van de specialiteiten van Remi. De lunch onder de palmbladeren parasol is een ervaring waar we graag het hele eiland voor doorkruisen. Aangekomen bij het brede zandpad wijst het bordje ons de weg. Vanaf het begin van deze korte wandeltocht naar beneden is de sereniteit en schoonheid van deze baai goed zichtbaar en valt alle spanning van ons af.baai Cala d'en Serra

terug naar Beachclubs

specials

  • Casa Suenos/Casa su Amor/Casa Cecilia/Floreale

  • Can Pep / Villa Santana

  • Studio Cecilia / Studio Calma / B & B MeCasa / Cozy Caravan / Gypset / Contigo

  • PCR / SNEL test

  • Casa Buganvila / Casa Lavander / Casa Sabine en Can Yasmine

  • Casa Relajante