Casa Buganvila / Casa Lavander / Casa Sabine / en Can Caro

Wij hebben voor U 5 prachtige accommodaties in dit prijssegment.

Terras 2_32_BouganvilleCasa Buganvila:

Wat een prachtige plek om je vakantie door te brengen. En dan hebben we het niet alleen over het schitterende huis, maar ook de omgeving is meer dan gewoontjes. Zeer bosrijk, heerlijk groen en loop je in de tuin naar de juiste plek, dan zie je beneden je de prachtige baai van Cala Vadella liggen. Dit huis is geschikt voor 4 personen.

Voor meer info en foto’s klik hier

 

Uitzicht_33_Lavander_House_001 - kopie (2)Casa Lavander:

In het mooie gebied rondom Cala Vadella staat dit huis met 2 appartementen. Het bovengedeelte wordt verhuurd als : Casa Lavander. Het appartement op de begane verdieping is Casa Buganvila. Het is geschikt voor 4 personen. Een luxe appartement met alle voorzieningen. Vanaf je balkon heb je hier ’s avonds een prachtig uitzicht bij je privé zonsondergang. Geschikt voor 4 personen.

Voor meer info en foto’s klik hier

 

Terras 1_57_Sabine_-_kopie_2__001 - kopieCasa Sabine:

Een heerlijk appartement op een bijzonder mooie plek. Vanaf het balkon een prachtig uitzicht, ’s avonds genietend van de zonsondergang. Wie wil dit niet ? In de heuvels van Cala Vadella. Geschikt voor 4 personen.

Voor meer info en foto’s klik hier

 

 

Can Caro

Vlakbij de jachthaven Botafoch hebben wij een fantastisch appartement voor je.                        Het appartement heeft twee slaapkamers , een woonkamer met open keuken, aparte toilet, badkamer met douche en bad en een mooie patio met uitzicht op het gemeenschappelijke zwembad. Er is een mooie ruime tuin met ligbedden en een gezellige grote ( eet ) tafel waar je heerlijk kunt genieten van het Spaanse leven

Geschikt voor 4 personen

Voor meer info en foto’s klik hier

 

 

Terug naar onze accommodaties

 

 

 

specials

  • Casa Suenos/Casa su Amor/Can Yasmine

  • Can Pep / Villa Santana

  • Studio Cecilia / Studio Calma / B & B MeCasa / Cozy Caravan

  • Casa Rocca / Gypset

  • Casa Buganvila / Casa Lavander / Casa Sabine / en Can Caro

  • Casa Relajante