Casa Suenos, Casa su Amor, Can Yasmine, Can Caro, Can Rafaël

Wij hebben voor U 5  prachtige accommodaties in dit prijssegment.

Casa Suenos

Dit is  een prachtig, luxe appartement op Cala Vadella. Wat een fantastische ligging. Je loopt zo het strand op.
In Casa Sueños op het strand van Cala Vadella stap je ’s morgens vanuit je bed zo het strand op. Wat wil je nog meer, met de voetjes in het zand je café con leche.! Een droom wordt werkelijkheid. Ideaal voor gezinnen met kinderen. Geschikt voor 6 – 8 personen.

Voor meer info en foto’s klik hier

 

Casa su Amor

Casa su Amor is een geweldig, zeer mooi ingericht en knus appartement op cala Vadella. Je loopt hier vanuit je appartement ook nog eens zo het strand op.
De lieflijke baai cala Vadella is een perfecte plek om te genieten van de charme van Ibiza. Een heerlijk zandstrand, restaurants en gezellige barretjes. Hier heerst een zeer relaxte sfeer, is het niet schreeuwerig en hectisch. En laat nu aan dit heerlijke strand het appartement Casa Su Amor liggen…
Geschikt voor 4-5 personen

Voor meer info en foto’s klik hier

 

Can Yasmine:

Prachtig gelegen boven op de berg met uitzicht op Es Vedra. Het huisje is gelegen in de heuvels van Cala Vadella. Volledig gerenoveerd sinds augustus 2019.
Geschikt voor 4 personen. ( Mogelijkheid voor 2 extra slaapplaatsen op de ligbank )

Voor meer info en foto’s klik hier

 

 

Can Caro

Vlakbij de jachthaven Botafoch hebben wij een fantastisch appartement voor je.

Het appartement heeft twee slaapkamers , een woonkamer met open keuken, aparte toilet, badkamer met douche en bad en een mooie patio met uitzicht op het gemeenschappelijke zwembad. Er is een mooie ruime tuin met ligbedden en een gezellige grote ( eet ) tafel waar je heerlijk kunt genieten van het Spaanse leven

Geschikt voor 4 personen

Voor meer info en foto’s klik hier

 

Can Rafaël

Op Cala Tarida hebben wij een prachtig appartement op de begane grond met een mooie tuin en een heerlijk terras. Het appartement is op loopafstand van de kindvriendelijke baai van Cala Tarida. ( 200 mtr. )

Cala Tarida biedt diverse restaurants, winkels en supermarkten. En de mooie stranden zoals Cala Vadella, Cala Bassa en Port d’es Torrent zijn binnen 5 minuten te rijden. Het vliegveld is ongeveer 25 minuten rijden.

Geschikt voor 4 personen

Voor meer info en foto’s klik hier

 

Terug naar onze accommodaties

 

specials

  • Casa Suenos, Casa su Amor, Can Yasmine, Can Caro, Can Rafaël

  • Casa Relajante

  • Casa Rocca, Studio Cecilia en Gypset

  • Sahara Lodge / Casa Uli / MeCasa (B & B)

  • Can Pep / Villa Santana

  • Casa Buganvila / Casa Lavander en Casa Sabine