Luna Party

S’Estanyol ( PK 2 )

Wat een van onze leukste ervaringen in al die jaren is geweest is de “Luna Party” bij S’Estanyol, tegenwoordig bekend als PK 2.

We gingen, na weer een zware dag op Salinas te hebben gelegen, nog even een sangria drinken in Ibiza stad.

Het was ongeveer 7 uur ‘s-avonds en hadden nog geen zin om naar ons appartement te gaan. Douchen en omkleden zouden we later wel doen.

Dus wij lekker in onze sarong en slippertjes naar Madagascar, één van onze favoriete barretjes op Parque Plaza.

We zitten er een uurtje en er komt een Nederlander naast ons zitten die al jaren in Ibiza woont. Hij begint een gesprek met Ron (een van de toenmalige medewerkers) en we horen ze samen praten over een illegaal feest i.v.m. volle maan. Onze oren stonden gelijk gespitst. Dit wilden we wel eens meemaken.

Even gevraagd waar we ongeveer moesten zijn, drankje snel op gedronken en wij op pad. Douchen wilde we niet meer want dat ontnuchterd alleen maar.

Spannend…we hadden geen idee waar we moesten zijn, laat staan wat ons te wachten stond.

Voorbij Jesus zagen we meer auto’s zoeken naar S’Estanyol. Dit strandje stond slecht aan gegeven. Uiteindelijk zagen we wat auto’s een zandpad inrijden, waar inderdaad een klein bord stond. Wij er achteraan.

Het pad leek voor ons een eeuwigheid te duren en werd steeds slechter, hobbeliger en vooral smaller, maar ……..uiteindelijk was daar een mooie baai met een gezellige strandtent.

Auto geparkeerd en daar stonden we dan…………in no time te feesten tijdens een nacht met veel muziek, drank, passie en beleving. Bij volle maan in onze pareo en op onze slippertjes. Het ultieme uitgaans-tenue …………vooral voor deze plek.

Dianne

Terug naar Leuke Verhalen

 

specials

  • Casa Suenos/Casa su Amor/Casa Cecilia/Floreale

  • Can Pep / Villa Santana

  • Studio Cecilia / Studio Calma / B & B MeCasa / Cozy Caravan / Gypset / Contigo

  • PCR / SNEL test

  • Casa Buganvila / Casa Lavander / Casa Sabine en Can Yasmine

  • Casa Relajante