d’Albarca

Cala d’Albarca ….. een prachtig avontuur.

Cala d’Albarca is een ongerepte baai ten noorden van San Antonio bij San Mateu. Met gigantische hoge kliffen van wel meer dan 200 meter mag deze ruige kustlijn als zeer bijzonder worden omschreven.

De absolute eyecatcher is de natuurlijke stenen brug. Deze brug lijkt boven de zee te zweven en geeft je niet alleen een gigantisch uitzicht maar absoluut ook een bijzonder gevoel.

Hier moet je zijn als je zin hebt in avontuur. De foto’s die je hier gaat maken zorgen voor een prachtige herinnering en zeker geen alledaags beeld.

 

 

 

Om er te komen moet je wel fit zijn, kunnen klauteren over moeilijk begaanbare paden en geen angst hebben. Het duurt tussen de 30 en de 45 minuten voor je beneden bent en deze weg moet je ook weer terug lopen…………….. Maar, ben je op deze prachtige plek dan wordt je echt heel blij. Zorg er tevens voor dat je water bij je hebt, stevige wandelschoenen draagt, niet alleen loopt en vergeet niet dat er geen mobiel netwerk is. Ook belangrijk is dat je mobiele telefoon of camera genoeg accu heeft, want het zou toch jammer zijn als deze net leeg is als je de allermooiste foto’s wilt maken.

Laat MijnTipsIbiza weten als je deze mooie plek bereikt hebt, dan kunnen we je blog op onze website vermelden.

 

         

Terug naar Bijzondere Locaties 

 

specials

  • Casa Suenos/Casa su Amor/Casa Cecilia/Floreale

  • Can Pep / Villa Santana

  • Studio Cecilia / Studio Calma / B & B MeCasa / Cozy Caravan

  • Casa Rocca / Gypset

  • Casa Buganvila / Casa Lavander / Casa Sabine en Can Yasmine

  • Casa Relajante