PCR / SNEL test

Vanaf 18 juli gelden er nieuwe inreis eisen als je van Ibiza terug vliegt naar Nederland.

Zorg dat je Corona Check App in orde is.

Deze App is een bewijs dat :

 . Je volledig bent gevaccineerd dwz. je hebt 2 prikjes gehad (of 1 prikje voor het J&J/Janssen vaccin). Opgelet: er moet wel een periode van 14 dagen zitten tussen je laatste prik en je aankomst op Ibiza.
OF

 . Je  (nog) niet bent gevaccineerd of je hebt slechts één prik gehad? Dan moet je wél een negatieve coronatest kunnen voorleggen bij aankomst. Dit mag een PCR-test zijn OF een antigeentest. Opgelet: Een zelftest uit de apotheek is niét toegestaan.

Uw negatieve PCR-test mag niet ouder zijn dan 72 uur, of;

Uw negatieve antigeentest mag niet ouder zijn dan 48 uur.

Dit veranderd na 8 augustus.

OF

. je al een besmetting achter de rug hebt de afgelopen 6 maanden en daardoor beschermd bent tegen dit virus.

Je kunt dit EU digitaal Corona Certificaat aanmaken via de CoronaCheck-app.

Ondanks het digitale EU-Covid Certificaat blijft Spanje gebruik maken van het gezondheidsformulier. Dit formulier moet ook ingevuld worden, ook als je al gevaccineerd bent.

Mocht je dus nog niet volledig gevaccineerd zijn, dan heb je dus een negatieve PCR test of een SNEL- test nodig om terug te vliegen naar Nederland.

Wij werken samen met een bedrijf dat streeft om COVID-19 testen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Daarom maakt onze partner gebruik van PCR- speekseltesten, die worden uitgevoerd op locatie. Dus je hoeft geen afspraak te maken voor een bezoek bij een laboratorium of ziekenhuis, maar gewoon in je villa, appartement, hotel of jacht. Hoe relaxed wil je het hebben. Een PCR speekseltest is niet-invasief, je hoeft alleen maar in een reageerbuis te spugen en de test duurt niet langer dan 15 minuten. Na het verstrekken van uw speekselmonster ontvangt u uw testresultaten binnen 24 uur. Als uw test negatief is, krijgt u een officieel EU-reiscertificaat, ondertekend door een van onze artsen.

Vanaf zondag 8 augustus 2021 gelden bij reizen naar Nederland aangescherpte regels voor de negatieve testuitslag.

U kunt vanaf dan van Spanje naar Nederland reizen met:

– een negatieve PCR-test van maximaal 48 uur oud bij aankomst, OF;

– een negatieve sneltest (antigeen) van maximaal 24 uur oud bij aankomst.

 

Je kunt kiezen voor :

– een PCR test ( NAAT ) à € 125,-

–  een SNEL test ( ANTIGEN ) à € 65,-

 

Via onderstaande links krijg je automatisch € 10,- korting.

Klik hier voor de PCR TEST MODULE

 

Klik hier voor de SNEL TEST MODULE

Beide testresultaten worden geleverd met een door de arts goedgekeurd reiscertificaat. De resultaten zijn binnen 24 uur beschikbaar.

 

Voordelen

.   Salutlabs gebruikt comfortabele, niet-intrusieve PCR-speekseltesten. Het enige wat u hoeft te doen, is in een reageerbuis je spugen.

.   U ontvangt uw testresultaten binnen 24 uur, evenals een officieel, ondertekend reiscertificaat

.   Op lokatie ( je appartement, villa, hotel… )

.   Veilig

.   Betrouwbaar

.  Je krijgt een officieel EU reis-certificaat.

.  Geen wachtrijen, dus geen kostbare tijd van je vakantie verloren

.  geen pijnlijke en opdringerige nasopharyngeale verzameling slijm met een wattenstaafje, of een bloedafname.

 

Recensies

Wat is Salutlabs ?

Salutlabs streven  ernaar om een steentje bij te dragen aan het waarborgen van de veiligheid voor alle mensen die op Ibiza wonen of deze bezoeken. Hun ervaren team van artsen, apothekers en laboratoriumtechnici gebruikt de nieuwste PCR-testtechnologie om nauwkeurige en betrouwbare testresultaten te garanderen. Deze tests worden op locatie uitgevoerd – bij u thuis, op een jacht, in een hotelsuite of op een locatie naar keuze.

Laboratoriumfaciliteiten van Salutlabs

Gezien de beperkte validiteit van een COVID-19-test, is een snelle en nauwkeurige testprocedure te allen tijde essentieel, zelfs als de vraag groot is. Daarom werkt Salutlabs samen met verschillende laboratoria om 24/7 maximale testcapaciteit te garanderen. Nadat u de test heeft afgelegd, kunt u erop vertrouwen dat u uw testresultaten binnen 24 uur terugkrijgt.

Testresultaten beschikbaar binnen 24 uur

Nadat u uw speekselmonster heeft verstrekt, ontvangt u uw testresultaten binnen 24 uur. Als uw test negatief is, ontvangt u een officieel reiscertificaat, ondertekend door een van onze artsen.

Speeksel PCR-test

Bij Salutlabs streven ze ernaar om COVID-19-testen zo gemakkelijk mogelijk te maken, daarom gebruiken we PCR-speekseltesten, die worden uitgevoerd binnen het comfort en de privacy van uw huis, jacht of hotel. Een PCR-speekseltest is niet-invasief, u hoeft alleen maar in een reageerbuis te spugen. Zij zorgen voor de rest.

Reiscertificaat

Wil je naar het buitenland reizen, bijvoorbeeld om na je vakantie weer naar huis te gaan, familie of vrienden te bezoeken of om werkgerelateerde redenen, dan heb je een geldig bewijs van een negatieve COVID-19-test nodig. Wanneer uw testresultaten negatief zijn, zal Salutlabs u een officieel reiscertificaat bezorgen, gewaarmerkt door de handtekening van een van onze artsen.

Maximale vakantie!

Toegegeven, het moeten doen van een verplichte COVID-19-test doet niet bepaald wonderen voor je vakantiestemming. Daarom biedt Salutlabs u een onopvallende, snelle en betrouwbare test, uitgevoerd op locatie. Waar u zich ook bevindt op Ibiza of Formentera, zij komen naar uw villa, jacht of hotelsuite en laten u testen. Hun PCR-speekseltest duurt niet langer dan 15 minuten. Als we klaar zijn, kunt u zich volledig concentreren op het genieten van uw verblijf. Zij zorgen voor de rest en krijgen uw testresultaten binnen 24 uur terug.

Boek uw PCR-test van tevoren

Salutlabs heeft u gedekt! Bij Salulabs bestel je eenvoudig je COVID-test online. Waarom Salutlabs?

U hoeft niet naar ons te komen om u te laten testen, wij komen naar u toe, waar u ook bent op Ibiza of Formentera.

Zodra we aankomen bij uw villa, privéjacht of hotelsuite, duurt het slechts 15 minuten om u te testen

 

 

 

Terug naar Menu

specials

  • Casa Suenos/Casa su Amor/Casa Cecilia/Floreale

  • Can Pep / Villa Santana

  • Studio Cecilia / Studio Calma / B & B MeCasa / Cozy Caravan / Gypset / Contigo

  • PCR / SNEL test

  • Casa Buganvila / Casa Lavander / Casa Sabine en Can Yasmine

  • Casa Relajante