PCR test

Zoals inmiddels al velen van jullie zullen weten, ben je verplicht bij terugreizen naar Nederland een geldig bewijs van een negatieve COVID-19-test te laten zien.

Wij werken samen met een bedrijf dat streeft om COVID-19 testen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Daarom maakt onze partner gebruik van PCR- speekseltesten, die worden uitgevoerd op locatie. Dus je hoeft geen afspraak te maken voor een bezoek bij een laboratorium of ziekenhuis, maar gewoon in je villa, appartement, hotel of jacht. Hoe relaxed wil je het hebben. Een PCR speekseltest is niet-invasief, je hoeft alleen maar in een reageerbuis te spugen en de test duurt niet langer dan 15 minuten. Na het verstrekken van uw speekselmonster ontvangt u uw testresultaten binnen 24 uur. Als uw test negatief is, krijgt u een officieel EU-reiscertificaat, ondertekend door een van onze artsen.

Je kunt kiezen voor :

– een PCR test ( NAAT ) à € 125,-

–  een SNEL test ( ANTIGEN ) à € 60,-

–  een combinatie test à € 185,-

Via onderstaande links krijg je automatisch € 10,- korting.

Klik hier voor de PCR TEST MODULE

PCR test
Reizigers moeten een negatieve NAAT(PCR)-test van maximaal 24 uur oud bij het aan boord gaan laten zien

Klik hier voor de SNEL TEST MODULE

Een  antigeen-test of snel test alleen voldoet niet.

 

Voordelen

.   Salutlabs gebruikt comfortabele, niet-intrusieve PCR-speekseltesten. Het enige wat u hoeft te doen, is in een reageerbuis je spugen.

.   U ontvangt uw testresultaten binnen 24 uur, evenals een officieel, ondertekend reiscertificaat

.   Op lokatie ( je appartement, villa, hotel… )

.   Veilig

.   Betrouwbaar

.  Je krijgt een officieel EU reis-certificaat.

.  Geen wachtrijen, dus geen kostbare tijd van je vakantie verloren

.  geen pijnlijke en opdringerige nasopharyngeale verzameling slijm met een wattenstaafje, of een bloedafname.

 

Recensies

Wat is Salutlabs ?

Salutlabs streven  ernaar om een steentje bij te dragen aan het waarborgen van de veiligheid voor alle mensen die op Ibiza wonen of deze bezoeken. Hun ervaren team van artsen, apothekers en laboratoriumtechnici gebruikt de nieuwste PCR-testtechnologie om nauwkeurige en betrouwbare testresultaten te garanderen. Deze tests worden op locatie uitgevoerd – bij u thuis, op een jacht, in een hotelsuite of op een locatie naar keuze.

Laboratoriumfaciliteiten van Salutlabs

Gezien de beperkte validiteit van een COVID-19-test, is een snelle en nauwkeurige testprocedure te allen tijde essentieel, zelfs als de vraag groot is. Daarom werkt Salutlabs samen met verschillende laboratoria om 24/7 maximale testcapaciteit te garanderen. Nadat u de test heeft afgelegd, kunt u erop vertrouwen dat u uw testresultaten binnen 24 uur terugkrijgt.

Testresultaten beschikbaar binnen 24 uur

Nadat u uw speekselmonster heeft verstrekt, ontvangt u uw testresultaten binnen 24 uur. Als uw test negatief is, ontvangt u een officieel reiscertificaat, ondertekend door een van onze artsen.

Speeksel PCR-test

Bij Salutlabs streven ze ernaar om COVID-19-testen zo gemakkelijk mogelijk te maken, daarom gebruiken we PCR-speekseltesten, die worden uitgevoerd binnen het comfort en de privacy van uw huis, jacht of hotel. Een PCR-speekseltest is niet-invasief, u hoeft alleen maar in een reageerbuis te spugen. Zij zorgen voor de rest.

Reiscertificaat

Wil je naar het buitenland reizen, bijvoorbeeld om na je vakantie weer naar huis te gaan, familie of vrienden te bezoeken of om werkgerelateerde redenen, dan heb je een geldig bewijs van een negatieve COVID-19-test nodig. Wanneer uw testresultaten negatief zijn, zal Salutlabs u een officieel reiscertificaat bezorgen, gewaarmerkt door de handtekening van een van onze artsen.

Maximale vakantie!

Toegegeven, het moeten doen van een verplichte COVID-19-test doet niet bepaald wonderen voor je vakantiestemming. Daarom biedt Salutlabs u een onopvallende, snelle en betrouwbare test, uitgevoerd op locatie. Waar u zich ook bevindt op Ibiza of Formentera, zij komen naar uw villa, jacht of hotelsuite en laten u testen. Hun PCR-speekseltest duurt niet langer dan 15 minuten. Als we klaar zijn, kunt u zich volledig concentreren op het genieten van uw verblijf. Zij zorgen voor de rest en krijgen uw testresultaten binnen 24 uur terug.

Boek uw PCR-test van tevoren

Salutlabs heeft u gedekt! Bij Salulabs bestel je eenvoudig je COVID-test online. Waarom Salutlabs?

U hoeft niet naar ons te komen om u te laten testen, wij komen naar u toe, waar u ook bent op Ibiza of Formentera.

Zodra we aankomen bij uw villa, privéjacht of hotelsuite, duurt het slechts 15 minuten om u te testen

 

 

 

Terug naar Menu

specials

  • Casa Suenos/Casa su Amor/Casa Cecilia/Floreale

  • Can Pep / Villa Santana

  • Studio Cecilia / Studio Ginny / B & B MeCasa / Cozy Caravan / Gypset

  • PCR test

  • Casa Buganvila / Casa Lavander / Casa Sabine en Can Yasmine

  • Casa Relajante