Aiyanna

parasol terras 1Een van de nieuwe hotspots in het oostelijke gedeelte van het eiland is Beach Restaurant Aiyanna op cala Nova ( geopend in juni 2017 ) .  Wij beleefden er een heerlijke middag tijdens onze lunch. Maar ja, wat wil je ………… een sfeervolle lokatie met een prachtig uitzicht, het eten komt uit een prima keuken en bedenk dat een heerlijke flesje wijn dit compleet maakt. !

terras 4parasol terras 2

Wij werden in ieder geval niet teleurgesteld, maar het is ook logisch als je bedenkt dat dit beach restaurant van dezelfde eigenaren is als het inmiddels befaamde “Amante” op Sol den Serra.

Aiyanna is een werkelijk prachtig ingericht restaurant waar je in een ontspannen en rustige ambiance kunt genieten. Daarnaast is het ook nog een van de mooiere Beach Restaurants in de noord/oostelijke regio van het eiland.

Er zijn genoeg zit- en lounge plekken en je kunt kiezen of je in de zon, op het overdekte terras of binnen wilt plaatsnemen. Ook zijn er genoeg lounge bedden beschikbaar op het strand voor de beachclub. Daarnaast kun je vanuit de beachclub ook zo het strand op lopen en een heerlijke verfrissende duik nemen in het zeewater

Het restaurant is een idyllische plek voor een perfecte dag op het strand. Je kunt hier genieten van een ontspannen lunch of er gewoon wat drinken.

T : 0034 971 330 456

Openingstijden :  vanaf 28 april weer open

Routebeschrijving

 

 

 

 

Terug naar RestaurantsAiyanna-1_5_1

 

specials

  • Casa Suenos/Casa su Amor/Casa Cecilia/Floreale

  • Can Pep / Villa Santana

  • Studio Cecilia / Studio Calma / B & B MeCasa / Cozy Caravan / Gypset / Contigo

  • PCR / SNEL test

  • Casa Buganvila / Casa Lavander / Casa Sabine en Can Yasmine

  • Casa Relajante