Amante

IMG_1150Wat een fantastisch restaurant bij Sol d’en Serra in de buurt van St Eularia. Niet alleen de uitstekende keuken, maar ook de bijzondere sfeer zorgen hier voor een niet te vergeten avond. ’s Avonds is het prachtig uitgelicht en geeft daardoor je diner net iets extra’s. Absoluut de moeite waard Om Amante eens te bezoeken. Inmiddels behoort het bij Mijn Tips Ibiza tot één van de 5 restaurants die je moet bezoeken op je vakantie.

Omdat de club iets hoger gelegen is heb je een fantastisch uitzicht op de Middellandse zee.

Amante Sol den Serra foto 1Je rijdt richting Cala Llonga en volg dan de bordjes. Naast het gegeven, dat je hier heerlijk kunt lunchen en uitstekend dineren, heb je er ook een adembenemend mooi uitzicht.

Ben je lang genoeg op Ibiza, rijdt dan zeker een keer naar deze bijzondere plek.

Het bestaat uit 3 “verdiepingen”.

Onder kun je heerlijk genieten op de bedjes en je lekker laten bedienen. Een etage hoger kun je lekker eten en drinken en nog een etage hoger kun je echt lunchen en dineren.

Er is hier alles aan gedaan om het de gasten naar de zin te maken. En nogmaals, wil je het ultieme, romantische gevoel beleven, ga dan zeker ’s avonds een keer naar Amante om te genieten van de uitstekende keuken en het prachtige uitzicht. De uitgelichte rotsen zorgen voor een schitterende sfeer.

Volgens onze poll op de Facebook vriendengroep was dit restaurant het meest romantische restaurant.

Reserveren is een “MUST”

 IMG_1144 IMG_1148 IMG_1149     Tel: 0034 971 19 61 76

 terug naar Beachclubs

specials

  • Casa Suenos/Casa su Amor/Casa Cecilia/Floreale

  • Can Pep / Villa Santana

  • Studio Cecilia / Studio Calma / B & B MeCasa / Cozy Caravan / Gypset / Contigo

  • PCR / SNEL test

  • Casa Buganvila / Casa Lavander / Casa Sabine en Can Yasmine

  • Casa Relajante