Ses Boques

Ses Boques is een bijzondere plek. Typerend voor Ibiza, want …… het is weggestopt, slechts bereikbaar via een moeilijk begaanbare weg, maar wel bij een klein intiem strandje en een restaurant van prima kwaliteit. Je moet geen last hebben van hoogtevrees, want het weggetje naar dit plekje gaat redelijk steil naar beneden.

Je moet dit gezien hebben om te kunnen begrijpen waarom het zo leuk is. Ben je er aangekomen, dan snap je waarom het de moeite waard is om deze trip te maken. Wat een fantastische spot. ! Zet ‘m voor altijd op je lijstje. Dit is Ibiza op zijn best.

En om het je iets gemakkelijker te maken :

Je rijdt vanaf Ibiza-stad richting St Joseph en volgt dan de bordjes Es Cubells. Voorbij villawijk “Vista Alegre”.

 

 

Ses Boques route - kopieBij het einde van de weg  is een supermarket en daar ga je linksaf. ( voor het kerkje ) Je bent nu weer in een villawijk waarvan ik de naam niet ken. Je blijft doorrijden ondanks dat de weg steeds smaller en hobbeliger wordt. Dan zie je ook kleine zelfgeschilderde bordjes met daarop “Ses Boques” en die volg je gewoon. Je moet dan ergens links af maar dat staat ook aangegeven.  En dat is dus die enge weg. Deze weg is hooguit 500 m.

Je komt dan bij een adembenemend mooi baaitje terecht waar een leuk restaurantje is. Een uitstekende kaart biedt je lekkere tapa’s tot vis en vlees. Het hoort beslist bij een van onze favoriete plekjes. En nogmaals, ga dit plekje een keer opzoeken en je begrijpt waarom wij zo enthousiast zijn.

Vanzelf sprekend kun je er op de ligbedjes ook lekker zonnen.

Tel: 0034 606 081 570

Ses Bouques 1

Terug naar Restaurants

specials

  • Casa Suenos/Casa su Amor/Casa Cecilia/Floreale

  • Can Pep / Villa Santana

  • Studio Cecilia / Studio Calma / B & B MeCasa / Cozy Caravan / Gypset / Contigo

  • PCR / SNEL test

  • Casa Buganvila / Casa Lavander / Casa Sabine en Can Yasmine

  • Casa Relajante