Seen in Ibiza – Silvie Nollen

Misschien weten jullie het wel, maar ik wil het nog graag ’n keer gezegd hebben : Ibiza verrast ons altijd, ook nu weer …….. met dit méér dan prachtige fotoboek.  Alle herinneringen en fijne momenten komen terug bij het doorbladeren van het boek.  Blader en geniet van verrassende of juist herkenbare sferen, de prachtige natuur en een unieke blik op het magische eiland. Dit koffietafelboek staat niet alleen stijlvol in je interieur, maar is ook een must-have voor alle Ibiza lovers. De bedenker en creator heet : Silvie Nollen.

Een deel van het jaar woont Silvie op Ibiza. Dit geeft haar de kans om dit magische eiland in beeld te brengen. Omdat ze de schoonheid en de positieve energie van Ibiza graag wil delen, heeft ze haar foto’s gebundeld in dit stijlvolle koffietafelboek.

Alle foto’s zijn gemaakt met haar eigen mobiele telefoon, immers die heeft ze altijd op zak en levert daarom de meest spontane en unieke beelden op. Ook is ze een jaar lang – te voet, per auto, met de motor, de boot en de fiets – doelgericht op pad gegaan om prachtige shots te maken. De kleuren en het licht op Ibiza zijn zo betoverend mooi dat ze geen enkele foto heb bewerkt met een kleurfilter. Puur Ibiza dus. Maar dan nog …….. je moet het maar doen en bedenken. Het is toch de kunst om je creativiteit vast te leggen en dat doet Silvie geweldig goed. De passie en de beleving druipen er als het ware van af.

Geniet van dit “happy feeling boek” met wellicht herkenbare plaatjes of details, maar absoluut ook met verborgen parels en authentieke Ibiza sferen.

Hier kun je bestellen

 

Terug naar Ontspanning  

specials

  • Casa Suenos/Casa su Amor/Casa Cecilia/Floreale

  • Can Pep / Villa Santana

  • Studio Cecilia / Studio Calma / B & B MeCasa / Cozy Caravan / Gypset / Contigo

  • PCR / SNEL test

  • Casa Buganvila / Casa Lavander / Casa Sabine en Can Yasmine

  • Casa Relajante