Sunset Ashram

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERASunset Ashram is een van die plekken waar we ieder jaar wel even gaan kijken. Je hebt hier werkelijk een prachtige zonsondergang. Het ligt bij Cala Comte. Het uiterst westelijk  puntje van Ibiza.

Ik denk dat we hier zo ongeveer ieder jaar wel komen, om aan iedereen dit prachtige plekje te laten zien. Maar dan wel voor de zonsondergang.

Alhoewel het met name door de film “Verliefd op Ibiza” een beetje verpest is.

Zo’n 10 jaar geleden kon je hier om een uur of 7 naar toerijden en een heerlijk sangriaatje bestellen en je mee laten voeren voor wat komen ging.

Een prachtig schouwspel van de natuur. De zon die heel langzaam in de zee verdwijnt.

En dat natuurlijk met een heerlijke relaxte muziek, waar Ibiza zo bekend door is geworden.

Je kon hier heerlijk op je gemak naar toe rijden en had het idee, dat jij de enige was die dit geweldige plekje had ondekt. Lekker luisteren naar die chill music en als je geluk had, speelde er een saxofonist voor je mee met die opzwepende beat.

Als je er nu komt, moet je rekening houden met de toerisme die dit plekje inmiddels ook heeft ondekt.

Bij helder weer is het tegen de avond bijna een “must” om te gaan genieten van de zonsondergang. Je zoekt dan een mooie plek, zorgt dat je een wijntje kunt drinken en …. de romantiek is daar. Een van de allermooiste plekjes op Ibiza is bij Cala Comte. Daar vindt je bar/restaurant Sunset Ashram. Hier is in de loop der jaren een sfeer gecreëerd, die werkelijk uniek is. De ligging van Sunset Ashram, op een rots-achtig gedeelte, geeft je het speciale Ibiza gevoel. Ons advies : reserveer een tafeltje, bestel een flesje wijn…en nog een…ga lekker eten ..en geniet van een heerlijke zonsondergang. Een prachtige afsluiting van je dag. 

Sunset Ashram saxofonist

 terug naar Beachclubs

 

 

specials

  • Casa Suenos / Casa su Amor / Casa Cecilia / Villa Ronaldo / Buen Lugar

  • Floreale / Can Alesia / Can Pep / Villa Santana en Can Frasesch

  • Studio Cecilia / Studio Ginny / Casa Aiylene en B&B Casa Pajaros Libres

  • Auto verhuur

  • Casa Buganvila / Casa Lavander / Casa Sabine

  • Casa Relajante (omgeving St. Eularia)