Algemene tips

In deze groep beschrijven we allerlei tips, die je moet weten als je op Ibiza bent.

Van het specifieke drankje wat ze op Ibiza schenken, waar je
het lekkerste kunt ontbijten of waar je een heerlijke avond kunt hebben.

 

Plaza del Parque

In het centrum van Ibiza stad ligt het gezellige plein, “Plaza del Parque”. Met een populair hotel, (Parque Plaza) en zijn vele kroegjes, (o.a. Cafe Madagascar Ibiza, Pura Vida, Locals Only Ibiza), terrasjes en restaurantjes, is dit plein een van de hotspots van Ibiza…

Lees meer

 

 

La Marina

Het is een oude handelswijk met vele winkeltjes. De plek waar je werkelijk alles kunt vinden. Schoenen, tassen, kleding ( vooral de typische Ibiza-look ), enz. In de avond en vroege nacht komt La Marina helemaal tot leven…

Lees meer

 

Bar Anita

Hier kwam men bij elkaar om wat te drinken. De toenmalige hippies woonden veelal rondom San Carlos, vanwege de rust die hier heerste. Heel apart zijn nog steeds het grote aantal brievenbussen in de hoek van dit terras…

Lees meer

 

 

 

 

 

Wedding Platform Ibiza

Met passie en overtuiging lanceerde Bianca Noomen  ‘Wedding Platform Ibiza’. Een Nederlandstalige website die als platform dient voor Nederlandse en Belgische bruidsparen. Het is het enige bestaande en unieke platform over trouwen op Ibiza met zorgvuldig geselecteerde Nederlandstalige, betrouwbare en professionele leveranciers.

Lees meer

 

 

 

Hierbas

Het is een typisch lokaal drankje van de Balearen.Heerlijk als digestief. Let dus op als er een serveerster na het dineren vraagt of je een “chupito”  wilt , dan krijg je meestal gratis een Hierbas de la casa…

Lees meer

 

 

 

 

Het nieuwe straatje van Figueretas

YESSS!!!Het nieuwe straatje van Figueretas is vandaag geopend.
Ca La Nina, Yazz Café Alameda en Café de Hoeck .Lekker eten en gezelligheid verzekerd .Het seizoen kan beginnen. Tot snel!!!

Lees meer

Spaanse koffie

In Spanje kun je de meest lekkere koffie drinken. In Spanje is koffie iets wat je of thuis, of in de vele bars en terrassen drinkt, als ontbijt of na een maaltijd…

Lees meer

 

 

 

Met een privé gids de mooiste plekjes op het eiland ontdekken.

Wij kunnen je de perfecte Ibiza ervaring bieden op basis van je persoonlijke voorkeuren. Het draait allemaal om de onvergetelijke momenten. “Experiences that make you rich and happy”. Dingen zien, doen, voelen, ruiken die je anders nooit zou meemaken… Een professionele gids brengt je naar de meest bijzondere plekken op het eiland.

Lees meer:

 

 

Aurelia Amsterdam

Heerlijk varend op de Aurelia Amsterdam vanaf Figueretas naar het eilandje aan de overkant: Formentera. Lekker voor het eiland liggend…

Lees meer

 

 

 

 

 

Seaflower

Een authentieke vissersboot. Gunter neemt je mee naar de prachtige baaitjes met turquoise helder water. Afhankelijk van het weer vaart hij met deze Llaut naar de noordkust van Ibiza met zijn wilde kustlijn, naar grotten en kleine rustige baaitjes waar je kunt snorkelen. Of hij vaart naar TagoMago, een privé eiland waar je helaas niet op kunt.

Lees meer

 

 

Croissant Show

Een mooi en ruim terras, nodigt uit om iets te eten of te drinken. Natuurlijk een heerlijke croissant, een bocadillo, of iets lekkers bij de koffie, er is een ruim aanbod aanwezig en lekker vers…

Lees meer

 

 

 

 

Tips bij het huren van een auto

Al onze voordelen op een rijtje.

Lees meer

 

 

 

 

 

Sluiz. Entertainment

Verborgen in de heuvels, dicht bij het centrum van Sant Josep ligt een heel leuk restaurant . Een unieke ervaring van diner, theater, muziek en plezier.
Wil je dansen, het kan! Wil je verkleden, het mag! Wil je lol beleven, ga!

Lees meer

 

 

Tapas

Zo’n lekker tussendoortje om je grootste honger te stillen.

Lees ook even onze Top 5 van beste Tapa’s restaurants. Deze verkiezing is samengesteld door leden van onze Facebookgroep Mijn Tips Ibiza Vrienden.

Lees meer

 

 

 

 

Parkeren in Ibiza stad

Waar kan ik mijn auto parkeren in Ibiza Stad

Lees meer

 

 

 

 

 

 

 

Ibiza Businesstips

Ben jij van plan om te gaan ondernemen op Ibiza, dan zijn Laurens en Catherine de juiste personen om contact te zoeken

Lees meer

 

 

 

 

 

Laatste tankstation voor het vliegveld

Als je je tank van je gehuurde auto nog vol moet tanken, voor je naar huis gaat…..

Lees meer

 

 

 

 

Radar contrôle

Inmiddels kennen ze helaas ook op Ibiza de radar controle’s. Wil je weten waar ze staan…..

Lees meer

 

 

 

 

 

Vernieuwde bekeuring

Als je via Mijn Tips Ibiza een auto huurt, dan rijdt je zorgeloos. Maar als je onverhoopt toch een boete krijgt omdat je even vergeten was te betalen bij een parkeerplaats , geflitst bent omdat je iets te hard hebt gereden of net even je route aan het checken was tijdens het rijden, of geen tijd had om je slippers uit te doen dan, krijg je een boete ….

Lees meer

 

 

 

Mercat Nou

Niemand denkt er aan om eens een overdekte foodmarket op Ibiza te bezoeken. Maar wat een prachtige verse produkten vind je daar uitgestald. En de contacten met de locals zijn een verrijking van je dag.

Lees meer

 

 

 

Amandelbloesem

Een van de mooiste periodes voor een bezoekje aan het eiland Ibiza is tussen eind januari en half februari, wanneer het eiland probeert het voorjaar voor te zijn dankzij de bloei van de amandelbomen.

…..

Lees meer

 

 

Huur een boot

Het is ook mogelijk om via ons een boot te huren voor 1 dag.

Lees meer

 

 

Apps en Facebookgroepen 

Lees meer

Kidzbox

Kidzboxibiza is special voor gezinnen met kinderen die op vakantie komen naar Ibiza.

Ouders kunnen bij Chelsea een box vol met speelgoed bestellen voor op het vakantie adres. Zo kunnen de kinderen meteen spelen bij aankomst en kunnen de ouders relaxen.

Lees meer

 

Rooftop Bar Tira Pallá

De geweldige rooftop bar “Tira Pallá”, is een van de best bewaarde geheime plekken op Ibiza.

Al heel wat jaren komen wij hier en we vonden dat we er toch maar eens over moesten gaan schrijven. Geheimen zijn er ook om te delen ,….toch.

Lees meer

 

Inkadelic -Tattoo

Een tattoo laten zetten op je lichaam is inmiddels een heel normaal iets geworden. Voor de Ibiza liefhebber is het dan ook juist bijzonder om dit in een tattoo shop te laten zetten op het eiland. Er zijn er verschillende in Ibiza stad. ……… Lees ons verhaal.

Lees meer:

 

Terug naar Tips

specials

  • Casa Suenos, Casa su Amor, Can Yasmine, Can Caro en Can Rafaël

  • Casa Relajante

  • Casa Rocca, Studio Cecilia en Gypset

  • MeCasa ( B & B ) / Cozy Caravan

  • Can Pep / Villa Santana

  • Casa Buganvila / Casa Lavander en Casa Sabine