Winkeltips

Over het hele eiland Ibiza is volop mogelijkheid om te winkelen.
In iedere plaats en ook langs de doorgaande wegen zijn her en der leuke en mooie winkels.
Je kunt er zomaar een Nederlandse ondernemer tegenkomen. Daarom vindt je hier het verhaal van deze ondernemers. Erg leuk en de moeite waard om ze eens te bezoeken.

15

 

De Klomp

Een prachtige supermarkt met heerlijke producten uit Nederland…

Lees meer

 

 

 

 

 

 Island bracelets

De bracelets van Ibiza. Het is de vorm van het eiland uitgesneden in een zilveren, gouden of rose- gouden plaatje…

Lees meer

 

 

 

 Aguas Blancas

In het gezellige plaatsje San Carlos is één van onze favoriete winkeltjes Aguas Blancas. Dames en herenkleding, stranddoeken, sieraden, pareo’s en leuke hebbedingetjes. Op het eerste gezicht verwacht je hier niet te slagen, maar ……. ga binnen snuffelen en je vind er de leukste kleding en ook nog eens voor een geweldige prijs.

Lees meer

 

 

 Sluiz

Een lifestyle winkel met woonaccesoires, opvallende hebbedingen, kleding, meubels, bar/restaurant, kortom alles wat je in en om je huis zou willen hebben…

Lees meer

 

 

 

 

 

 

 World Family Ibiza

Merel ging tassen ontwerpen die zij probeerde te verkopen op de hippiemarkt Las Dalias en dit was zo’n succes dat dit uitgroeide tot een eigen label: World Family Ibiza…

Lees meer

 

 

 Vino & Co

In 2009 opende Nederlander Jeroen Hamersma in Can Bellotera, op de weg van Ibiza naar Sant Joseph een prachtige wijnshop, Vino & Co. ..

Lees meer

 

 

 

 

 

Panaderia Delicatessa Hollandessa

21231770_1903016729920680_3431663007484593209_nIn Figueretas kun je nu lekker genieten in een gezellige “panaderia pastelleria” waar je naast taarten ook terecht kunt voor een kopje koffie, een drankje, een heerlijk broodje, ontbijt, lunch of hollandse snacks.

Lees meer

 

 

 

 

 

 

BSF Beatrice San Francisco

In het midden van het prachtige plein, Vara de Rey op nummer 7, vind je de winkel van BSF. Een prachtige dames / heren mode zaak….

Lees meer

 

 

 

 

Antarctica Heladeria

Wil jij eens een eerlijk, ambachtelijk ijsje proeven, ga dan eens naar Antarctica Heladeria in St Eularia.

Ursula Potters is een Nederlandse onderneemster die nog puur ijs maakt zoals je dat nergens anders proeft op Ibiza. Hier rijd je graag even voor om.

Lees meer

 

 

3Choamano

Rijdend naar het heerlijke strand van Las Salinas kun je voor je het P-terrein oprijdt naar links rijden en zie ….… een mooi, klein, uitnodigend winkeltje met de naam : 3Choamano.

De eigenaar heet Eduardo …

Lees meer

 

 

 

 

 

 

 

 

MosaArtbySteph

Op één van onze vele Ibiza-uitjes kwamen we Stephanie Vormer tegen. We raakten aan de praat met haar. Ondanks dat zij een visuele beperking heeft en nauwelijks iets ziet, waren wij overdonderd door haar optimisme. Wat een power-vrouw is dit. Ze vertelde dat ze door deze aandoening moest stoppen met haar opleiding en haar werk. Ze viel in een diep gat, maar hervond zich gelukkig weer heel snel.

Lees hier haar hele verhaal

 

 Terug naar Tips

specials

  • Casa Suenos, Casa su Amor, Can Yasmine, Can Caro en Can Rafaël

  • Casa Relajante

  • Casa Rocca, Studio Cecilia en Gypset

  • MeCasa ( B & B ) / Cozy Caravan

  • Can Pep / Villa Santana

  • Casa Buganvila / Casa Lavander en Casa Sabine