Onze tips voor 5 dagen Ibiza

Top-5-Turkije[1]Als je maar 5 dagen op Ibiza bent ( en dat doen er best veel), wil je toch “quality time”. Daarom hebben we een lijstje gemaakt met onze tips. Klik op “onze favoriet” en lees onze beschrijving.

Een auto huren is het allerbelangrijkste en dat kunnen wij goed en veilig voor je regelen .

Stranden:

 

Ses Salinas

Las-Salinas-Beach-57412[1]Op dit strand vind je een heel divers publiek, van gezinnen en stelletjes en nudisten en van grote groepen jongeren tot de “hippe-ik-wil-graag-gezien-worden” mensen.

Lees meer

 

Cala Jondal

cala JondalEen van de mooiste en intiemste baaitjes is voor ons toch wel Jondal.

Lees meer

 

Es Cavallet

es CavalletEen van de populaire stranden op Ibiza met een mooi zandstrand aan een rustig kabbelende zee.

Lees meer

 

Cala Pada

cala-pada[1]Dit strand is een gezellig gemoedelijk familie-strand met een mooi zandstrand.

Lees meer

 

Cala Vadella

CALAVADELLA[1]In het westen van het eiland vind je een van de mooiste pareltjes van Ibiza : Cala Vadella. Een prachtige baai bijna ingesloten tussen de rotsen.

Lees meer

 

 

Cala Llonga

Een heel fijn en rustig strand.

Veel ruimte, 2 gezellige strandbars, speeltuin voor de kinderen en de ligbedjes hebben een normale prijs.

Lees meer:

Lunchen :

 

La Escollera

La EscolleraEen heerlijk restaurant met eenfantastisch uitzicht over de zee. De sfeer en de beleving komen hier helemaal tot zijn recht.

Lees meer

 

La Paloma café

La Paloma CafeDit is een van de meest romantische plekjes op Ibiza om te lunchen. Het is gelegen in een rustieke finca in het centrum van St Llorenc met een prachtig landschap tussen de sinaasappel- en citroenbomen.

Lees meer

 

 

 

 

Yemanja

yemanja2[1]Een heel intiem plekje, waar je het hele jaar terecht kunt.

Lees meer

 

Tropicana

TropicanaEen heerlijke relaxte sfeer en zeer gemoedelijk.

Lees meer

 

 

 

Jockey Club

Jockey ClubDe keuken van de Jockey Club bij Las Salinas krijgt van ons alle lof. Zeker voor een lunch of een diner is het hier aan te raden. Ja …. en de sfeer doet natuurlijk de rest.

Lees meer

Beachclubs:

 

Jockey Club

Jockey Club (2)Wat een heerlijke zaak. Ongedwongen, relaxte sfeer, super ligging aan het strand, de aankleding van de zaak,…… zo hoort het.

Lees meer

 

 

 

 

Tropicana

Tropicana3-1024x768[1]Dit is een prachtig mooie baai waar je- vooral in de zee- helemaal kunt vergapen aan de prachtige vila’s die tegen de bergen aan lijken geplakt.

Lees meer

 

Sol den Serra – Amante

AmanteNaast het gegeven, dat je hier heerlijk kunt lunchen en uitstekend dineren, heb je er ook een adembenemend mooi uitzicht.

Lees meer

 

 

Sa Trinxa

sa-trinxa[1]Hier komt overwegend hip publiek, veelal iets jeugdiger en alternatiever. De sfeer in de strandtent is zeer relaxed. Kleine tent, betaalbaar en op een aparte andere manier sfeervol.

Lees meer

Restaurants:

 

La Brasa

labrasa21[1]Een lust voor je oog. Als je de tuin binnenkomt van dit restaurant, ben je onmiddellijk verkocht. De mooiste tuin bij een restaurant in Ibiza-stad vindt je hier. de ligging is perfect.

Lees meer

 

 

C’as Pages

Cas-Pagès-keuken-1[1]Een traditioneel restaurant van Ibiza. De dames, die hier de leiding hebben, zijn 2 zussen die alles uitstekend onder controle hebben.

Lees meer

 

La Bodega

la BodegaDit is een gemoedelijk Spaans tapas restaurant in Ibiza-stad in het straatje links, aan de voet van de opgang naar D’Alt Vila.

Lees meer

 

 

Bambuddha

bambuddha-grove[1]De keuken is Mediterranees / Aziatisch. Hier ga je op een speciale manier eten: alsof je ergens op een tropisch eiland zit, ver weg van de bewoonde wereld.

Lees meer

 

La Paloma

La-Paloma-Ibiza-Juni-2016-3-1024x768[1]In een prachtige sfeervolle tuin heerst een sfeer waaruit je nooit wilt verdwijnen. Je waant je hier bijna in een filmdecor.

Lees meer

 

En in ieder geval een zonsondergang meemaken bij:

 

Sunset Ashram

Sunset-Ashram-zonsondergang-1024x768[1]Hier is in de loop der jaren een sfeer gecreëerd, die werkelijk uniek is. De ligging van Sunset Ashram, op een rots-achtig gedeelte, geeft je het speciale Ibiza gevoel.

Lees meer

 

Experimental Beach

Experimental-Beach-zonsondergang-1024x768[1]Als je van een romantische zonsondergang houdt, is dit een van de plekken waar je moet zijn. Wij kunnen hier in ieder geval geen genoeg van krijgen en proberen dan ook deze plek ieder jaar een keer te bezoeken.

Lees meer

Terug naar Menu

specials

  • Casa Suenos, Casa su Amor, Can Yasmine, Can Caro, Can Rafaël en Casa Pedro

  • Casa Relajante

  • Casa Rocca, Studio Cecilia en Gypset

  • Sahara Lodge / Casa Uli / MeCasa (B & B)

  • Can Pep / Villa Santana

  • Casa Buganvila / Casa Lavander en Casa Sabine