Onze Hotspots

Voor iedereen die geen zin heeft om onze hele website door te pluizen, hebben we een lijst gemaakt van al onze Hotspots. We hebben onze favorieten in links verwerkt om het je nog gemakkelijker te maken.

De groep hebben we verdeeld in 5 onderdelen.

Lunchen ( overdag ), Dineren ( ‘s-avonds ), Chillen en Borrelen. Maar ook een super leuke link met reviews over mooie restaurants, die Clemens bezocht heeft met Chef-Kok Hans Verhoeven.

Klik op onderstaande balken om de “MUST DO ” lijst te zien.

Restaurant Reviews i.s.m. met Chef-Kok Hans Verhoeven.

Hans Verhoeven en Clemens foto 1 - kopieEen mooie lijst van restaurants op Ibiza die wij bezocht hebben met Chef-Kok Hans Verhoeven van restaurant/brasserie Kok Verhoeven uit Tilburg.

 

Klik hier om meer te lezen

 

Lunchen

lunchenWe hebben deze “MUST DO” lijst gemaakt voor iedereen die wel eens overdag iets anders wil doen, dan alleen maar op het strand te liggen. Ook kan deze lijst met onze favorieten je helpen, als je in het voor-/ of najaar, of in de winter naar Ibiza gaat.  Je zult je dan overdag op een andere manier moeten vermaken. De avonden zijn dan veelal veel frisser. Bovendien hebben de meeste restaurants een prachtige sfeervolle tuin, maar ziet het er binnen niet echt gezellig uit. Of zijn het juist restaurants die je gewoon overdag moet bezoeken vanwege hun schitterende ligging bijvoorbeeld aan het strand.

Lees meer

Dineren

dinerenDeze “MUST DO” lijst bevat al onze favoriete restaurants, die beslist de moeite waard zijn om eens te gaan bezoeken. Er zijn zoveel goede restaurants, maar in deze lijst staan allemaal pareltjes die iets meer toevoegen dan alleen maar gezellig tafelen. Het is of de schitterende inrichting, of de gezellige sfeer die net dat beetje meerwaarde geeft om een grandioze avond te hebben op Ibiza.

Lees meer

Chillen

chillenIn deze “MUST DO” lijst hebben we het over de Beachclubs die net dat beetje meer hebben dan andere Beachclubs. We begrijpen heel goed dat dit heel persoonlijk is. Maar om het een beetje makkelijk te maken voor iedereen dan toch maar even de Hotspots die wij in ieder geval zeer de moeite waard vinden. Niet te decadent, maar nog gewoon met veel toegevoegde waarde.     Lees meer

 

Na het strand een drankje doen

borrelenWaar is het nou leuk om na een stranddagje nog even lekker een borreltje te drinken, voordat je je op gaat maken voor de avond. Vandaar deze lijst met suggesties.

Lees meer

 

 

Terug naar Menu

 

specials

  • Casa Suenos, Casa su Amor, Can Yasmine, Can Caro, Can Rafaël

  • Casa Relajante

  • Casa Rocca, Studio Cecilia en Gypset

  • Sahara Lodge / Casa Uli / MeCasa (B & B)

  • Can Pep / Villa Santana

  • Casa Buganvila / Casa Lavander en Casa Sabine