Activiteiten

Naast het genieten in een prachtige baai van het strand of heerlijk lunchen bij een restaurant, zijn er nog genoeg andere dingen te doen waar je misschien niet aan gedacht hebt !

Want een mooie zeiltocht naar Formentera of een sunset tour naar het eiland Es Vedra is mogelijk en …… wie wil dat nu niet !

Het is ook mogelijk om onder professionele begeleiding de geheime plekjes van Ibiza te bezichtigen en wil je hiken naar Atlantis of D’Albarca. Of misschien wel de grotten bij Sa Caleta bezoeken.

Héél populair is de Ibiza Bike Tour ….. want met onze professionele gids bezoek je de plekjes die je normaal gesproken niet gaat ontdekken.

En wat dacht je van de tour  Te land & ter zee 

 


Ontdek Ibiza-Stad tour: ontdek Ibiza stad

 

Ontdek Ibiza stad op eigen gelegenheid met deze leuke & leerzame interactieve tour. Laat je meevoeren in een stad vol historie en prachtige uitzichten en leer de geheimen van de oude stad kennen.

Dalt Vila

De hoofdstad van Ibiza heeft een historie die 2500 jaar terug gaat. Een onderdeel van de stad is de oude stad Dalt Vila, die op de UNESCO wereldcultuurerfgoed lijst staat. Deze oude stad ademt cultuur en geschiedenis uit en wanneer je door de kleine straten wandelt, waan je je in vroegere tijden.

Gids jezelf

Tijdens deze tour word je rondgeleid door de corsaar Antonio Riquer. Hij neemt je mee, via je eigen smartphone, naar de meest interessante plekken van de stad. Daarnaast vertelt hij je over de boeiende geschiedenis van deze levendige stad.

Ervaar over de gigantische vestigingsmuur die de eilandbewoners door de eeuwen heen heeft beschermd.

Waarom staan er beelden zonder hoofd in de oude stad.

Maak foto’s bij de mooiste uitzichtspunten.

En wie is toch die Antonio Riquer?

 

Ontdek spelenderwijs

Met deze WALK & PLAY-tour ontdek je de stad al spelenderwijs. Naast informatie over historische plekken, koppelt deze tour ook leuke opdrachten aan de rondgang door de stad. Op deze wijze leer je de stad nog beter kennen.

Voor alle leeftijden

Deze WALK & PLAY-tour: ontdek Ibiza stad is dan ook een tour die geschikt is voor alle leeftijden. Ervaar over de cultuur en geschiedenis van de (oude) stad. En geniet van de opdrachten die je gezamenlijk kunt oplossen.

Ontdek Ibiza stad zelf op een leuke & leerzame wijze!


Hoe werkt het

Voor deze tour koop je een toegang/ticket tot een applicatie.

Je download deze applicatie & tour op je smartphone.

Je bepaalt zelf wanneer je de stad gaat ontdekken.

Tour informatieDe WALK & PLAY-tour is Nederlandstalig.

De tour door de stad is ca. 5 km.

Pauzes nemen tijdens de tour is vanzelfsprekend mogelijk.

Je swiped de applicatie dan weg en je begint later op de plek waar je bent gebleven.

Een ticket is geschikt voor 1-4 personen.

Ben je met een grotere groep, dan adviseren we meerdere tickets aan te schaffen.

De WALK & PLAY-tour is geschikt voor zowel volwassenen als families met kinderen.

€ 30,- per tour


 

 

Fietstour

 

Ontdek op een ontspannende maar ook actieve wijze de mooiste en meeste interessante plekken van de hoofdstad en fiets mee met deze leuke Ibiza Bike Tour.

UNESCO stad Ibiza

Op moderne tweewielers fietst u door de idyllische straten van Ibiza-stad. Uw Nederlandstalige gids neemt u mee in de geschiedenis van de UNESCO stad Dalt Vila, met haar gigantische vestingmuur en schitterende hoofdingang. De kleine steegjes, geheime uitzichtpunten en levendige pleinen geven deze stad vol tegenstrijdigheden een bijzondere flair.

Glamour & historie

De stad heeft vele gezichten. De glamoreuze zijde wordt getoond in de jachthaven Marina Botafoch in de meest exclusieve wijk van Ibiza met prachtige gebouwen, geflankeerd door luxe jachten. De fietstour brengt ons bij één van de mooiste uitzichten op Ibiza stad, waar in de buurt ook de Pacha te vinden is, misschien wel de meest bekende club van Ibiza. Via het mooie strand van Talamanca komen we in het eeuwenoude natuurgebied Ses Feixes. De plek die is aangelegd door de Arabieren in ver vergane tijden en door de Ibicenco’s is gebruikt als plek om het eten te verbouwen.

Natuur & cultuur

Met deze fietstour op Ibiza krijgt u op een gezellige wijze een inzicht in de bijzondere cultuur, geschiedenis en kleurrijke diversiteit van Ibiza. Ga mee op deze leuke fietstocht onder begeleiding van een enthousiaste Nederlandstalige gids.

 

Lees meer

 

Ibiza Boat

 

Dit klassieke zeiljacht neemt exclusief 8 gasten mee langs de goddelijke baaien in het Noorden. Geniet van lekker eten, drinken, snorkelen en zwemmen, suppen met de rust en verkoeling die de zee je geeft.

Lees meer

 

 

 

 

 

Es Currals Alpacas Ibiza

 

Bart en San, afkomstig uit België, hebben een bijzondere droom waargemaakt op Ibiza. In 2018 zijn ze neergestreken op het eiland en zijn er een Alpaca boerderij begonnen. Wij waren er te gast en werden zeer positief verrast bij het zien en ontmoeten van de Alpaca’s en van de passie van Bart en San met hun grote liefdes …. deze bijzondere dieren. Een hoog knuffelgehalte maakten wij hier mee

Lees meer

 

 Te land & ter zee

 

Wandeling te land

De ongerepte natuur van Ibiza’s westzijde het beste te ontdekken met een mooie wandeltrip. Deze ontspannen wandeltocht neemt mee vanuit de noordzijde van Sant Antonio via de bijzondere kustlijn waar u van geweldige vergezichten geniet. U wordt steeds opnieuw verrast met wisselende uitzichten over de Middellandse Zee en de kustlijn. De wandeling van ca. 1 a 1½ uur loopt via prachtige baaien en neemt u mee langs geheime stranden, zoals Punta Galera. Dit strand is enkel bekend bij de locals en de hippie die hier huist. Loop mee over een prachtige heuvelachtige route en ontdek de smokkelroutes van het eiland.

Boottrip ter zee

Via een geheim pad komt u bij het prachtige Cala Salada wat tot de mooiste stranden van het eiland behoort. Hier is het tijd voor een duik in het kristalheldere water of geniet van de ontspannende sfeer op het strand, voordat het met de boot verder gaat. Tijdens een aangename vaartocht van ca. 40 minuten over de zee geniet u van het uitzicht op de prachtige heuvelachtige kustlijn en vaart u langs de bijzonder gevormde eilanden Ses Margalides. Deze halve dag tour is een geweldige wijze om dicht bij de natuur van Ibiza te komen. Eerst via het land en vervolgens over de zee. Een unieke en onvergetelijke combinatie.
Ben je geïnteresseerd ? Lees dan hier wat deze trip inhoud

 

Met een zeilboot naar Formentera of
een prachtige sunset tour naar Es Vedra

 

IMG_9513-Small

Wil je weer eens wat anders meemaken ? Een fantastische dag of nog beter een onvergetelijke belevenis, boek dan op het 17 meter lange zeiljacht “Aurelia Amsterdam”. Heerlijk varend vanaf Figueretas naar het eilandje aan de overkant: Formentera. Lekker voor het eiland liggend, zwemmen in het azuurblauwe water en daarna genieten van een heerlijke lunch en een lekker drankje. Dit alles is aan boord. En wil je snorkelen…. ook dat is mogelijk. Wij zelf ervaren dit al vele jaren naar volle tevredenheid.

Of misschien wil je wel varen richting Es Vedra en de mooiste zonsondergang beleven vanaf het water? Lekker genieten van een hapje en een drankje met heerlijke loungemuziek. Romantischer kan niet… Boek daarom voor je vakantie de Es Vedra Sunset Tour.

Dit is echt allemaal mogelijk en het verrijkt absoluut je verblijf op Ibiza.

Lees meer:

 

Auto Speurtocht via een app

 

Het is een avontuurlijke tour die naast mooie plekken een hoop interactie biedt. Bij alle stops zijn opdrachten en vragen op te lossen die deze auto-SPEURtour tot een echte puzzeltocht maken. Weten jullie alle opdrachten goed af te sluiten? Er zijn maandelijks leuke prijzen te winnen.

Voor jong & oud

Deze auto-SPEURtour is geschikt voor jong en oud. Families met kinderen die gezamenlijk mooie plekken willen ontdekken, maar ook voor koppels en vriendengroepen zijn deze tochten de perfecte wijze om Ibiza op een uitdagende manier te ontdekken.

Lees meer

 

100 % Ibiza eilandtour

 

Een Nederlandse gids neemt u mee op een prachtige en complete tour over Ibiza. Deze 100% Ibiza eilandtour laat u de bijzonderheden van het witte eiland ontdekken in een persoonlijke sfeer. Ibiza is een eiland vol magische plekken en mysterie. De boeiende geschiedenis heeft voor een unieke cultuur en atmosfeer gezorgd. Deze prachtige excursie is exclusief voor Nederlandse en Belgische gasten en brengt u op de mooiste plekken van Ibiza.

Lees meer

 

Terug naar Menu

specials

  • Casa Suenos, Casa su Amor, Can Yasmine, Can Caro, Can Rafaël en Casa Pedro

  • Casa Relajante

  • Casa Rocca, Studio Cecilia en Gypset

  • Sahara Lodge / Casa Uli / MeCasa (B & B)

  • Can Pep / Villa Santana

  • Casa Buganvila / Casa Lavander en Casa Sabine