Activiteiten

Naast het genieten in een prachtige baai van het strand of heerlijk lunchen bij een restaurant, zijn er nog genoeg andere dingen te doen waar je misschien niet aan gedacht hebt !

Want een mooie zeiltocht naar Formentera of een sunset tour naar het eiland Es Vedra is mogelijk en …… wie wil dat nu niet !

Het is ook mogelijk om onder professionele begeleiding de geheime plekjes van Ibiza te bezichtigen en wil je hiken naar Atlantis of D’Albarca. Of misschien wel de grotten bij Sa Caleta bezoeken.

Héél populair is de Ibiza Bike Tour ….. want met onze professionele gids bezoek je de plekjes die je normaal gesproken niet gaat ontdekken.

En wat dacht je van de tour  Te land & ter zee 

 


Fietstour

 

Deze Fietstour geeft je op een gezellige wijze inzicht in de historische cultuur en de kleurrijke natuur van Ibiza. Ga mee op deze leuke fietstocht onder begeleiding van een enthousiaste Nederlandse gids.

Ontdek op een actieve wijze de mooiste en meeste interessante plekken van de hoofdstad tot aan de zoutmeren en fiets mee met deze ontspannen fietstocht.

Op moderne tweewielers fiets je door de idyllische straten van Ibiza-Stad. Je gids neemt je mee in de geschiedenis van de UNESCO stad Dalt Vila, met haar gigantische vestingmuur en schitterende hoofdingang. De kleine steegjes, de geheime uitzichtpunten, de levendige pleinen en de imposante haven vol luxe jachten geven deze stad vol tegenstrijdigheden een bijzondere flair.

De stad heeft vele gezichten. De glamoreuze toont zich in jachthaven Marina Botafoch in de meest exclusieve wijk van Ibiza met prachtige gebouwen, geflankeerd door luxe jachten. Bij één van de mooiste uitzichten op Ibiza stad vinden we ook de Pacha, misschien wel de meest bekende club van Ibiza. Via het mooie strand van Talamanca komen we in het eeuwenoude natuurgebied Ses Feixes. Een plek die aangelegd is door de Arabieren in ver vergane tijden.

Met deze fietstour op Ibiza krijgt u op een gezellige wijze een inzicht in de bijzondere cultuur en kleurrijke diversiteit van Ibiza. Ga mee op deze leuke fietstocht onder begeleiding van een enthousiaste Nederlandstalige gids.

Lees meer

 

Ibiza Boat

 

Dit klassieke zeiljacht neemt exclusief 8 gasten mee langs de goddelijke baaien in het Noorden. Geniet van lekker eten, drinken, snorkelen en zwemmen, suppen met de rust en verkoeling die de zee je geeft.

Lees meer

 

 

 

 

 

Es Currals Alpacas Ibiza

 

Bart en San, afkomstig uit België, hebben een bijzondere droom waargemaakt op Ibiza. In 2018 zijn ze neergestreken op het eiland en zijn er een Alpaca boerderij begonnen. Wij waren er te gast en werden zeer positief verrast bij het zien en ontmoeten van de Alpaca’s en van de passie van Bart en San met hun grote liefdes …. deze bijzondere dieren. Een hoog knuffelgehalte maakten wij hier mee

Lees meer

 

 Te land & ter zee

 

Wandeling te land

De ongerepte natuur van Ibiza’s westzijde het beste te ontdekken met een mooie wandeltrip. Deze ontspannen wandeltocht neemt mee vanuit de noordzijde van Sant Antonio via de bijzondere kustlijn waar u van geweldige vergezichten geniet. U wordt steeds opnieuw verrast met wisselende uitzichten over de Middellandse Zee en de kustlijn. De wandeling van ca. 1 a 1½ uur loopt via prachtige baaien en neemt u mee langs geheime stranden, zoals Punta Galera. Dit strand is enkel bekend bij de locals en de hippie die hier huist. Loop mee over een prachtige heuvelachtige route en ontdek de smokkelroutes van het eiland.

Boottrip ter zee

Via een geheim pad komt u bij het prachtige Cala Salada wat tot de mooiste stranden van het eiland behoort. Hier is het tijd voor een duik in het kristalheldere water of geniet van de ontspannende sfeer op het strand, voordat het met de boot verder gaat. Tijdens een aangename vaartocht van ca. 40 minuten over de zee geniet u van het uitzicht op de prachtige heuvelachtige kustlijn en vaart u langs de bijzonder gevormde eilanden Ses Margalides. Deze halve dag tour is een geweldige wijze om dicht bij de natuur van Ibiza te komen. Eerst via het land en vervolgens over de zee. Een unieke en onvergetelijke combinatie.
Ben je geïnteresseerd ? Lees dan hier wat deze trip inhoud

 

Met een zeilboot naar Formentera of
een prachtige sunset tour naar Es Vedra

 

IMG_9513-Small

Wil je weer eens wat anders meemaken ? Een fantastische dag of nog beter een onvergetelijke belevenis, boek dan op het 17 meter lange zeiljacht “Aurelia Amsterdam”. Heerlijk varend vanaf Figueretas naar het eilandje aan de overkant: Formentera. Lekker voor het eiland liggend, zwemmen in het azuurblauwe water en daarna genieten van een heerlijke lunch en een lekker drankje. Dit alles is aan boord. En wil je snorkelen…. ook dat is mogelijk. Wij zelf ervaren dit al vele jaren naar volle tevredenheid.

Of misschien wil je wel varen richting Es Vedra en de mooiste zonsondergang beleven vanaf het water? Lekker genieten van een hapje en een drankje met heerlijke loungemuziek. Romantischer kan niet… Boek daarom voor je vakantie de Es Vedra Sunset Tour.

Dit is echt allemaal mogelijk en het verrijkt absoluut je verblijf op Ibiza.

Lees meer:

 

Terug naar Menu

specials

  • Casa Suenos/Casa su Amor/Can Yasmine

  • Can Pep / Villa Santana

  • Studio Cecilia / Studio Calma / B & B MeCasa / Cozy Caravan

  • Casa Rocca / Gypset

  • Casa Buganvila / Casa Lavander / Casa Sabine / en Can Caro

  • Casa Relajante