Can Jordi Blues Station

can-jordi-7 Can Jordi Blues Station is een bar, een supermarkt, een kunstgalerie en vooral een ongewoon concertpodium in de regio Sant Josep. Het ligt op een van de meest authentieke gedeelte’s  van het eiland op de weg van Ibiza-stad naar St Joseph. ( KM 7,7 ) In de kleine familie winkel, die meer dan een eeuw oud is, waar je mooie en goede producten van het platteland van Ibiza tegen redelijke prijzen kunt kopen, neem je ’s morgens een carajillo, ’s middags een sandwich en ’s avonds een drankje op het rustieke terras aan de voorzijde van de veranda. In de oude graanschuur zijn er tentoonstellingen en vooral de vrijdag of zaterdagavond worden er concerten gehouden.

can-jordi-8In een paar jaar tijd, is de winkel bij de muzikanten van het eiland een begrip geworden en inmiddels bekend als “Can Jordi Blues Station”. Een aantal beroemde muzikanten, van wereldklasse, houden hier jamsessies in de uren voor een druk concert elders. In de kleine bar komen na het werk de Ibicenco’s, nietsvermoedende toeristen en alternatieve jeugd. Eigenlijk iedereen die de weg van Ibiza stad naar San Joseph rijdt is nieuwsgierig en bezoekt weleens deze bijzondere plek.

Iedere liefhebber van “live’ muziek is het aan te raden om deze plek op een vrijdag of zaterdagavond te bezoeken. Het wordt absoluut  een extra, onvergetelijk  moment aan het eiland Ibiza.

Het hele jaar geopend

Rustdag zondag

Terug naar Muziek

specials

  • Casa Suenos / Casa su Amor / Casa Cecilia / Villa Ronaldo / Buen Lugar

  • Floreale / Can Alesia / Can Pep / Villa Santana en Can Frasesch

  • Studio Cecilia / Studio Ginny / Casa Aiylene en B&B Casa Pajaros Libres

  • Auto verhuur

  • Casa Buganvila / Casa Lavander / Casa Sabine

  • Casa Relajante (omgeving St. Eularia)