Mijn Verslag

Op deze pagina gaan wij jouw “Verslag” plaatsen.

Heb jij een super mooie vakantie gehad op Ibiza,- of misschien Formentera – en wil jij die met ons delen ?

Stuur ons een mail en misschien plaatsen we het wel.

Voorwaarden:

Leuk ( gezellig ) schrijven

Geen reclame ( tips van restaurants is geen probleem )

 

Email: info@mijntipsibiza.nl 

Mariska Edelbroek

Mariska Edelbroek       Wow!We’re going to Ibiza! Vanaf het moment dat mijn vriendin en ik hebben besloten samen naar Ibiza te gaan zit dit deuntje in mijn hoofd. Als hippe mama’s maken we onze eerste plannen aan de keukentafel; spannend maar o zo gaaf! Ik voel een gezonde lichte druk want voor mij is het al de 4e x dat ik dit prachtige eiland ga bezoeken en ik wil dat mijn vriendin hier net zulke gave herinneringen aan gaat krijgen als ik! In mijn hoofd maak ik al een to do en must see list en met eerdere ervaring en mijn zusje als echte Ibiza kenner on the side kan het haast niet mis gaan! Eerst plannen we een proef inpak avondje wat inhoudt dat we met lijst én koffer, voor elke dag onze outfits in de koffer doen om te kijken of we het redden samen met 1 koffer…we zijn tenslotte vrouwen;) Wonder boven wonder hebben we zelfs ruimte over… die we houden voor eventuele (alsof het een optie is;) aankopen op Ibiza!

Lees meer

 

Helmo & Minoes

11196335_728966323881404_7363348210614077950_n[1]Beste Dianne en Clemens,

We hebben zo’n fantastische tijd gehad op Ibiza, mede door jullie “Mijn Tips Ibiza” tips, dat we het leuk vinden om middels een verslag te laten weten hoe we deze tijd hebben beleefd.

Zoals jullie weten zijn we 40 en 45 jaar oud en hebben deze trip zonder onze kinderen gemaakt…(ook wel eens lekker..:-)), dit wordt onze derde keer op Ibiza.

Vrijdag 16 september 17.00 uur ingecheckt op vliegveld Eindhoven….

Lees meer

Etienne de Bruijn

Wat een leuk initiatief van Tessa Kennedy en Etienne de Bruijn. Etienne maakte met zijn drone een prachtig filmpje en dat willen we heel graag met alle Ibiza liefhebbers delen.

Tessa plaatste het filmpje in onze vriendengroep “Mijn Tips Ibiza vrienden” en wij vinden het initiatief leuk genoeg om op onze website te plaatsen. Zij bezochten diverse mooie plekjes, die voor ons ontoegankelijk zijn. Zo krijg je een nog mooier beeld van het eiland. En…..de final touch met Tessa en Etienne zwaaiend vanaf de rotsen maakt het plaatje compleet. Dank je wel voor deze mooie kijk op Ibiza van een andere kant.

Leoni van Zeele

We’re Going to…………Ibiza

 

 

 

specials

  • Casa su Amor / Casa Cecilia / Villa Ronaldo / Buen Lugar

  • Casa Suenos / Floreale / Can Alesia / Can Pep

  • Can Frasesch / Studio Cecilia / Studio Ginny / Casa Coz en Casa Aiylene

  • Auto verhuur

  • Casa Buganvila / Casa Lavander / Casa Sabine

  • Casa Relajante / omgeving St. Eularia