Teatro Pereyra – Ibiza Stad

Uitgaan is uiteraard geen probleem op Ibiza. Maar in Ibiza stad vindt je een prachtige zaak waar in het seizoen zowat iedere avond een live band speelt.: Teatro Pereyra. En laat deze zaak ook nog eens Nederlandse eigenaars hebben. Al bijna 30 jaar wordt hier de scepter gezwaaid door : Eric-Jan Harmsen en zijn vrouw Cees ter Bruggen, een voormalig actrice. Inmiddels is de leiding in handen van hun zoon. Het is een voormalig theater, omgebouwd tot café / bar / live podium. Daarnaast Eric-Jan ook nog eens een fantastische muzikant. Bij gelegenheid speelt hij in de bands piano. Een mooie centrale ligging in Ibiza stad, om de hoek bij het plein Vara de Rey. Het is van de populairste uitgaansgelegenheden op Ibiza.

 

 

teatro-pereyraTe vinden midden in Ibiza-stad en erg gezellig om hier later op de avond nog een afzakkertje te pakken of te starten als je nog naar bijvoorbeeld Pacha wilt.

Het is een oud gebouw dat vroeger dienst deed als theater. Hier worden regelmatig live optredens gegeven.. Soul, funk, blues, jazz en latin wisselen elkaar af.

Het ademt de mooie sfeer van het oude theater nog steeds uit en de kleinschaligheid zorgt voor de sfeer tussen de optredende artiest of band en het publiek.

Voor iedereen op Ibiza , een gouden tip !

 

Terug naar Algemene Tips

 

specials

  • Casa Suenos / Casa su Amor / Casa Cecilia / Villa Ronaldo / Buen Lugar

  • Floreale / Can Alesia / Can Pep / Villa Santana en Can Frasesch

  • Studio Cecilia / Studio Ginny / Casa Aiylene en B&B Casa Pajaros Libres

  • Auto verhuur

  • Casa Buganvila / Casa Lavander / Casa Sabine

  • Casa Relajante (omgeving St. Eularia)