Tips bij het huren van een auto

Waar moet je op letten en wat is belangrijk als je een auto huurt op Ibiza.

Wij helpen je er graag mee, zodat je je bij het huren van een auto geen zorgen hoeft te maken op je vakantie.

Kosten voor benzine/diesel

Belangrijk ! Bij ons is het full to full. Wij leveren de auto vol met benzine en deze brengt de klant weer op dezelfde manier terug. Geen extra kosten of verborgen kosten. Precies voor de luchthaven kun je op de weg naast de snelweg tanken. Dit benzinestation bereik je via de rotonde bij San Jordi.

Het is heel belangrijk om rekening te houden met het aantal dagen dat u een auto huurt. Bij de meeste van de goedkope autoverhuurbedrijven worden de kosten van benzine/diesel in rekening gebracht wanneer de huur minder is dan 3 dagen. De verhuurbedrijven berekenen de kosten van de tank vooraf en de klant kan deze terugbrengen zoals zij willen. Omdat Ibiza maar een klein eiland is, kun je de tank nooit leeg rijden. Een praktijk waarvan de verhuurder altijd profiteert.

Luchthaven

Belangrijk punt. ! Onze auto’s staan op de parkeerplaats van de luchthaven en onze medewerkers wachten bij onze balie op de klanten. Omdat u vooraf in Nederland al uw gegevens al door hebt gegeven, zoals naam, rijbewijs, creditcard etc., hoeft u alleen maar een handtekening te zetten…..en weg bent u. Binnen 5 minuten op weg naar uw vakantieadres.  Vergis U niet in deze prettige service ! Alle goedkope bedrijven hebben kantoren buiten de luchthaven en de klant dient te wachten op de shuttleservice die wordt aangeboden door deze low cost bedrijven.  In de drukke periodes kan u dit zomaar 1 1/2 uur tot 2 uur tijd kosten voordat u met uw auto weg kunt rijden.

Verzekeringen

Aarzel niet de verzekering met totale dekking, dus allrisk, af te sluiten, hetgeen alleen een klein bedrag aan extra kosten met zich meebrengt, maar dit betekent dat u de auto op de luchthaven achter kunt laten, zonder te wachten op de check out van het personeel. Bovendien, met deze dekking hoeft u geen borg te betalen.

Opgelet:, geen enkele verzekering dekt de onderkant van de auto of kapotte wielen of banden. Dus rijd met uiterste zorg wanneer u zich begeeft over niet geasfalteerde wegen.

Overtuigd ………. Ga dan naar onze verhuurpagina.

Klik dan hier

Terug naar Menu

 

 

 

specials

  • Casa Suenos / Casa su Amor / Casa Cecilia / Villa Ronaldo / Buen Lugar

  • Floreale / Can Alesia / Can Pep / Villa Santana en Can Frasesch

  • Studio Cecilia / Studio Ginny / Casa Aiylene en B&B Casa Pajaros Libres

  • Auto verhuur

  • Casa Buganvila / Casa Lavander / Casa Sabine

  • Casa Relajante (omgeving St. Eularia)