Ca’s Pagès

Ca's Pagès eigenaresseRestaurant Ca’s Pagès ligt op de weg van St. Eularia naar San Carlos op KM 10 in een S-bocht. Het restaurant valt niet echt op, omdat het als het ware verstopt zit in het pand. Op het dak van het pand valt de naam Cas Pagès nauwelijks op. Maarrrr……je bent hier wel op een geweldig adres. Een grote P-plaats bevindt zich links van het pand.

Een traditioneel restaurant van Ibiza. De dames, die hier de leiding hebben, zijn 2 zussen die alles uitstekend onder controle hebben.

Je gaat hier binnen via een trap rechts van het pand. Je loopt het binnen-restaurant voorbij ( dat  in de winterperiode gebruikt wordt ) en komt dan in de tuin terecht. Gezellige tafeltjes staan uitnodigend opgesteld.

Wat opvalt is de grote grill-keuken met vitrine, die volgepakt is met geweldige stukken vlees. Hier wordt je vlees op het vuur gegrild.

Aanraders zijn hier de biefstuk ( solomillo de ternera ) , een prachtig stuk vlees van volgens mij minimaal 400 gram.  Lekkere aardappelen en groenten erbij bestellen, bijv. lekkere zoete paprika ( pimiento ) en ui ( cebolla ), en je eet meer dan voortreffelijk. Zo krijg je de biefstuk niet overal.

Een ander heerlijk vleesgerecht is, de specialiteit van het huis : Paletilla de cordero al horno. Dit is lamsschouder uit de oven. Samen met aardappelen en groenten ligt dit in een grote schaal en wordt vanuit de oven zo op tafel gezet. Super lekker.

Dus, wat ons betreft………. ga zeker een keer een bezoekje brengen aan rest. Cas Pagès.

En let op …….. pinnen is hier niet mogelijk. Alleen contante betaling. !!!!!!!!

Ctra. San Carlos – Santa Eulalia, Km 10. Pont de S”ArgenteraSanta Eulalia del Ri­o

Tel: 0034 971 31 90 29

Oh ja… en eet smakelijk

Ca's Pagès keuken Terug naar Restaurants

specials

  • Casa Suenos / Casa su Amor / Casa Cecilia / Villa Ronaldo / Buen Lugar

  • Floreale / Can Alesia / Can Pep / Villa Santana en Can Frasesch

  • Studio Cecilia / Studio Ginny / Casa Aiylene en B&B Casa Pajaros Libres

  • Auto verhuur

  • Casa Buganvila / Casa Lavander / Casa Sabine

  • Casa Relajante (omgeving St. Eularia)