Jul’s

Ibiza is een hotspot rijker en wat voor een. ! Het nieuwe restaurant heet Jul’s en is een echte must go. De locatie is in het zuiden op de weg richting Sa Caleta. Een prachtige tuin, een sfeervol interieur, lekkere lounge muziek en vooral belangrijk ….. een uitstekende keuken. De bijzondere sfeer en fantastische inrichting verraden heel veel klasse. Dit Griekse restaurant met mediterrane invloeden is een welkome aanvulling op wat Ibiza te bieden heeft.

Wij kozen een middag om hier te lunchen in de winterperiode. Veel restaurants sluiten hun deuren, maar Jul’s blijft de hele winter open.

Lunchen kun je tussen 13.00 en 18.00 uur. Wat wij gezellig vinden is, om met zijn tweeën  één voorgerecht te bestellen …. a compartir ( to share ), dus samen delen, daarna nog een andere. Daar doen ze op Ibiza nergens moeilijk over.  In ons geval namen wij als eerste een gyros en aten we daarna nóg een heerlijk voorgerecht : filete de pollo con costra de maiz… , heerlijke stukjes kipfilet omhuld met krokante mais. Super kwaliteit hoor.  en wat “a compartir” betreft, je zult merken, dat dit heel gezellig is om te doen.

Wij hebben absoluut een nieuwe plek gevonden waar we met vrienden kunnen genieten van lekker eten en drinken in een fantastische ambiance.

Een aanrader van Mijn Tips Ibiza.

 

Routebeschrijving

Terug naar Restaurants

specials

  • Casa Suenos / Casa su Amor / Casa Cecilia / Villa Ronaldo / Buen Lugar

  • Floreale / Can Alesia / Can Pep / Villa Santana en Can Frasesch

  • Studio Cecilia / Studio Ginny / Casa Aiylene en B&B Casa Pajaros Libres

  • Auto verhuur

  • Casa Buganvila / Casa Lavander / Casa Sabine

  • Casa Relajante (omgeving St. Eularia)