Blue Marlin

Blue Marlin strandAls je op Ibiza naar een strand of naar een cala gaat, hoef je je geen zorgen te maken of er toch wel een strandtentje is. Waar je ook komt, …….. je kunt er eten of drinken. De meest eenvoudige strandbar is er te vinden, soms klein, maar meestal zijn het uitgebreide beachclubs waar het goed vertoeven is. Je kunt er de lekkerste wijnen drinken en geweldig goed eten. Bijna overal staat er in de loop van de middag wel een DJ te draaien, die er voor zorgt dat de sfeer alleen maar beter wordt.

Een van de populairste clubs van dit moment is de Blue Marlin op Cala Jondal. Vooropgesteld moet ik zeggen, dat het niet een van onze favoriete beachclubs is. We komen er natuurlijk wel eens, maar wij kiezen voor andere plekjes. Het neemt overigens niet weg, dat ze het hier fantastisch voor elkaar hebben. Zeker als je weet, dat het zo’n 10 jaar geleden helemaal niets voorstelde op deze plek. De Nederlandse eigenaar ( Jelle ) heeft er wel iets moois van gemaakt. Hier wordt serieus geld uitgegeven, want……..de drankjes zijn er erg duur en het eten is er niet goedkoop. Hier mikt men op de vakantieganger, die een dikke portemonnee bij zich heeft. Je kunt hier bijv. een speciale VIP behandeling krijgen of een privé feest geven. Regelmatig komt het dan ook voor, dat er veel dure auto’s staan en bewaking aanwezig is.

In Nederland is de roem van Blue Marlin niet onopgemerkt gebleven en veel Ibiza gangers moeten dan ook minimaal een keertje bij Blue Marlin geweest zijn. Hier is het “zien en gezien worden”.

Iedere zondag in het seizoen is er live muziek of een DJ met live muziek vanaf zo’n 16.00 uur. De sfeer is dan maximaal gezellig, maar zorg wel dat je er op tijd bent, want het is er erg druk.

Ga je naar toe Blue Marlin toe, neem dan in ieder geval een dikke portemonnee mee.

Reserveren: +34 971 41 01 17

terug naar Beachclubs

 

specials

  • Casa Suenos/Casa su Amor/Casa Cecilia/Floreale

  • Can Pep / Villa Santana

  • Studio Cecilia / Studio Calma / B & B MeCasa / Cozy Caravan / Gypset / Contigo

  • PCR / SNEL test

  • Casa Buganvila / Casa Lavander / Casa Sabine en Can Yasmine

  • Casa Relajante