Experimental Beach ( Cap des Falcò )

 

Experimental Beach zonsondergangAls je van een romantische zonsondergang houdt, is dit een van de plekken waar je moet zijn. Wij kunnen er in ieder geval geen genoeg van krijgen en proberen dan ook deze plek ieder jaar een keer te bezoeken. En dan hebben we het nog niet gehad over de weg, die je moet rijden om er te komen. Dwars door de zoutpannen van Ses Salines, over een af en toe slechte weg bereik je deze bijzondere lokatie. Ergens in 2010 is de naam veranderd van “Cap des Falco” in “Experimental Beach”.

De beste tijd van de dag om hier naar toe te rijden is enkele uren voor de zonsondergang. Hier geen mooi zandstrand om een duik in de zee te nemen ( veel stenen ), maar een drankje doen met een tapa, genieten van de sfeer en van die mooie zonsondergang.

Je vindt Experimental Beach op de weg richting Salinas. Net voor een kleine supermarkt ga je rechtsaf en rijdt als het ware de zoutpannen in. Je blijft de weg gewoon volgen ( nee je rijdt niet verkeerd ) en na ongeveer 5 minuten kom je bij de beachbar en het restaurant.

Ligbedden geven al aan dat je hier relaxed kunt gaan kijken naar het schitterende schouwspel wat gaat komen. Bestel een flesje wijn of een kannetje met sangria en wacht op de prachtige zonsondergang.

Bezoek deze plek wel bij helder weer, want dan is het er op zijn mooist. En………als de zon onder is, wordt de sfeer alleen maar beter. Fakkels worden aangestoken en de DJ zorgt voor het ultieme gevoel.

Reserveren: +34 664 33 12 69

 Experimental Beach ClemensExperimental Beach Dianne

terug naar Beachclubs

 

specials

  • Casa Suenos/Casa su Amor/Casa Cecilia/Floreale

  • Can Pep / Villa Santana

  • Studio Cecilia / Studio Calma / B & B MeCasa / Cozy Caravan / Gypset / Contigo

  • PCR / SNEL test

  • Casa Buganvila / Casa Lavander / Casa Sabine en Can Yasmine

  • Casa Relajante