Sunset Ashram

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERASunset Ashram is een van die plekken waar we ieder jaar wel even gaan kijken. Je hebt hier werkelijk een prachtige zonsondergang. Het ligt bij Cala Comte. Het uiterst westelijk  puntje van Ibiza.

We komen hier ieder jaar wel diverse keren, zeker ook om onze familie en vrienden dit prachtige plekje te laten zien. Maar dan wel voor de zonsondergang.

Alhoewel het met name door de film “Verliefd op Ibiza” wel erg druk is geworden. Zo’n 10 jaar geleden kon je hier om 7 uur ’s avonds naar toe rijden, een plaatsje zoeken om op je gemak een heerlijke sangria te drinken, ……… maar dat is verleden tijd. Het is er, mede door de prachtige ligging die Sunset Ashram heeft, veel te druk geworden.

Wat wel blijft, is het prachtig schouwspel van de natuur. De zon die heel langzaam in de zee verdwijnt.

En dat natuurlijk met die heerlijke relaxte lounge muziek, waar Ibiza zo bekend door is geworden. Lekker luisteren naar heerlijke chill music. En als je geluk hebt, speelt er bij de DJ een saxofonist.

Al met al …….. Bij helder weer is het tegen de avond bijna een “must” om hier te gaan genieten van de zonsondergang. Zoek dan een mooie plek, desnoods op het strand, zorgt dat je een wijntje kunt drinken en …. de romantiek is daar. Het is een prachtige afsluiting van je dag. 

Reserveren: +34 661 34 72 22

Sunset Ashram saxofonist

 terug naar Beachclubs

 

 

specials

  • Casa Suenos/Casa su Amor/Casa Cecilia/Floreale

  • Can Pep / Villa Santana

  • Studio Cecilia / Studio Calma / B & B MeCasa / Cozy Caravan / Gypset / Contigo

  • PCR / SNEL test

  • Casa Buganvila / Casa Lavander / Casa Sabine en Can Yasmine

  • Casa Relajante