Tropicana

Tropicana crew aan het werkTropicana op Cala Jondal, behorend tot een van onze favorieten en hoort zeker in de TOP 5.

In 2016 heeft Tropicana een upgrading ondergaan. Vernieuwd, verfrist en wat ons betreft absoluut verbeterd, maar de gezellige sfeer is gelukkig intact gebleven.

Iedereen loopt nog steeds net zo hard als voorheen, om je een drankje of een hapje te serveren. De bedjes worden keurig voor je opgemaakt. Tafeltje wordt incl. smetteloos wit kleedje voor je in gereedheid gebracht. Asbakje wordt om het half uur leeggemaakt en als je een fles rosé besteld krijg je het glas alsof je in een 5***** restaurant zit te borrelen. Dat deden ze 20 jaar geleden ook al.

Heerlijke relaxte muziek wordt hier gedraaid.

Tropicana is erg populair onder de Nederlanders, en wat we gehoord hebben bestaan de klanten van Tropicana voor 70 % uit onze landgenoten. Cala Jondal is een prachtige baai waar je- vooral in de zee- helemaal kunt vergapen aan de prachtige villa’s die tegen de bergen aan lijken geplakt.

Het is vanaf het vliegveld ongeveer 10 minuten rijden, en het is echt de moeite waard om hier naar toe te gaan om van een heerlijke rustige dag te genieten en je helemaal in de watten te laten leggen.

Tropicana Club sandwich Eet hier beslist een keer een overheerlijke Clubsandwich “Tropicana”.

Video

Reserveren: 0034 971 802 640

 

 

 

terug naar Beachclubs

Tropicana3

specials

  • Casa Suenos/Casa su Amor/Casa Cecilia/Floreale

  • Can Pep / Villa Santana

  • Studio Cecilia / Studio Calma / B & B MeCasa / Cozy Caravan / Gypset / Contigo

  • PCR / SNEL test

  • Casa Buganvila / Casa Lavander / Casa Sabine en Can Yasmine

  • Casa Relajante