Bianca Noomen ( Wedding Platform Ibiza )

Ruim 10 jaar geleden voelde ik bij het zetten van mijn eerste stap op Ibiza een waanzinnige verbondenheid met het eiland. Twee jaar geledenontving ik, samen met mijn man, de sleutel van ons huis in St Mateu ontvangen. Maandelijks ben ik sindsdien op Ibiza en combineer ik mijn werk in Nederland als procesbegeleider, team-&leiderschapsontwikkelaar (www.bnoomen.nl_) en zelfstandig trouwambtenaar (www.trouwikjullie.nl) , met mijn werkzaamheden op Ibiza.
Naast de vele trouwceremonies die ik al voor veel bruidsparen op Ibiza en Formentera mocht leiden, besloot ik ruim anderhalf jaar geleden, midden in de eerste Corona lockdown, het Wedding Platform Ibiza op te zetten.

 

De economie was zo hard getroffen door de coronacrisis, ook de impact op de trouwbranche hiervan was groot. Veel opdrachten werden geannuleerd of verschoven. Een hele mooie en bijzondere branche dreigde hierdoor in de problemen te komen.  

Daarnaast was mijn ervaring de afgelopen jaren, dat het op afstand regelen van een bruiloft op een eiland als Ibiza voor aanstaande bruidsparen een behoorlijk intensieve investering is qua tijd en kosten. Het vergt een stuk meer ervaring dan de gemiddelde bruiloft in Nederland. Waar moet je beginnen met het vinden van alle ingrediënten voor een geslaagd huwelijk op Ibiza? Zeker als je het eiland niet goed (of zelfs helemaal niet) kent, je door het enorme diverse (en vaak peperdure) aanbod de bomen door het bos niet meer ziet of de taal een barrière vormt?

 

Aangezien ik erg van het vernieuwend denken en handelen ben, zag ik mogelijkheden om vanuit mijn liefde voor Ibiza en de trouwbranche iets positiefs bij te dragen.

Met passie en overtuiging lanceerde ik daarom ‘Wedding Platform Ibiza’. Een Nederlandstalige website die als platform dient voor Nederlandse en Belgische bruidsparen. Het is het enige bestaande en unieke platform over trouwen op Ibiza met zorgvuldig geselecteerde Nederlandstalige, betrouwbare en professionele leveranciers.
Het platform (www.weddingplatformibiza.nl) heeft daarnaast ook een Facebookpagina (https://www.facebook.com/WeddingPlatformIbiza) en Instagrampagina (https://www.instagram.com/weddingplatformibiza/).

 

Het motto van Wedding Platform Ibiza is dan ook:

In één klap eerlijke, overzichtelijke informatie en inspiratie bieden om elke bruiloft eenvoudig, persoonlijk én betaalbaar, met Nederlandstalige leveranciers, op Ibiza te kunnen organiseren.

Leef het leven en veel mooie bruiloften op Ibiza is ons streven! 

Terug naar Ingezonden mail

 

 

 

 

 

specials

  • Casa Suenos, Casa su Amor, Can Yasmine, Can Caro, Can Rafaël en Casa Pedro

  • Casa Relajante

  • Casa Rocca, Studio Cecilia en Gypset

  • Sahara Lodge / Casa Uli / MeCasa (B & B)

  • Can Pep / Villa Santana

  • Casa Buganvila / Casa Lavander en Casa Sabine