Carla van der Gouw

‘DJ Clemens van Bracht brengt je in vakantiestemming’

Ibiza Party bij de Gildenbond op 16 juli 

Sociaal Cultureel Centrum de Gildenbond – Mgr Völkerstraat 3 – Kaatsheuvel

Zaterdag 16 juli – aanvang: 20.30 uur – entree: GRATIS

 

Clemens van Bracht is al jaren bekend als zanger en presentator. Samen met Willem van Schijndel vormt hij het succesvolle duo de Deurzakkers. Maar inmiddels heeft hij ook zijn sporen ruimschoots verdiend als D-J. En al verruilde hij vorig jaar zijn woonplaats Waalwijk voor Ibiza, aanstaande zaterdag 16 juli draait hij de platen in Sociaal Cultureel Centrum de Gildenbond in Kaatsheuvel dat voor de gelegenheid is omgetoverd in een waar tropisch paradijs.

 

Met echtgenote Dianne deelt Clemens een enorme passie voor Ibiza. Het was dertig jaar geleden, tijdens hun eerste bezoek aan het eiland, liefde op het eerste gezicht die stand houdt tot op de dag van vandaag. Jaren geleden begonnen ze ook een website, mijntipsibiza.nl, waarop ze hun ontdekkingen op het eiland delen met de bezoekers en waar je allerlei tips kunt vinden en vragen kunt stellen over Ibiza. Inmiddels zijn ze er zelfs gaan wonen en brengen ze het grootste deel van het jaar door op het eiland waar zij al jaren geleden hun hart aan hebben verpand.

Clemens is behalve presentator en zanger ook DJ. Op Ibiza weten steeds meer mensen hem te vinden en zo stond hij al op hele bijzondere feesten en plekken te draaien. Voor heel even zijn ze terug in Nederland en heeft de Gildenbond hem weten te strikken.

Speciaal voor deze avond wordt er een terras ingericht en is de zaal ondergedompeld in een tropische sfeer compleet met palmbomen en cocktailbar. Aan de vooravond van de zomervakantie belooft het op zaterdag 16 juli dus een bruisende avond te worden. Laat je verrassen en alvast in de vakantiestemming brengen door de zomerse omgeving en de daarbij passende muziek. En of je nou komt om te genieten van een verfrissend drankje of om lekker te dansen, de Gildenbond is op deze zwoele zomeravond ‘the place to be’!

 

Sociaal Cultureel Centrum de Gildenbond – Mgr Völkerstraat 3 – Kaatsheuvel

Zaterdag 16 juli – aanvang: 20.30 uur – entree: GRATIS

Terug naar Ingezonden Mail

 

specials

  • Casa Suenos, Casa su Amor, Can Yasmine, Can Caro, Can Rafaël

  • Casa Relajante

  • Casa Rocca, Studio Cecilia en Gypset

  • Sahara Lodge / Casa Uli / MeCasa (B & B)

  • Can Pep / Villa Santana

  • Casa Buganvila / Casa Lavander en Casa Sabine