Interview in Ibiza Magazine

fotoHoe begon jullie Ibizaverhaal ?

“Al meteen vanaf de eerste keer – inmiddels al weer zo’n 25 jaar geleden- dat wij zelf een voet op het eiland zetten, gaven wij vrienden lijstjes mee met tips over wat er allemaal op Ibiza te doen is. Eerst gebeurde dit dus alleen binnen onze vriendengroep, tot we ineens op Ibiza een onbekende met één van onze lijstjes zagen lopen. Heel bijzonder en voor ons de aanleiding om te starten met een blog over onze ervaringen. De vraag die hierop volgde was wat dan onze website was, maar die hadden we nog niet…Naam verzonnen, webadres aangevraagd en gaan bouwen aan een site met de huidige pagina als resultaat. Een pagina die dus eigenlijk als hobby is begonnen, maar inmiddels is uitgegroeid tot serieus werk dat we ook steeds verder proberen uit te breiden”.

Wat delen jullie met de volgers ?

“Persoonlijke tips. Eigen ervaringen die we in de loop der jaren hebben opgedaan, verhalen over plekken die we zelf hebben bezocht en die ons het magische Ibiza-gevoel geven. Op deze manier proberen wij onze passie voor Ibiza over te dragen, de beleving van het eiland en het gevoel of Ibiza al heel ons leven in ons zit. Via onze facebook-pagina delen wij meerdere keren per week nieuws, tips en wetenswaardigheden met daarbij regelmatig de vermelding van onze site om mensen te blijven triggeren en inspireren. Zo hopen we een brede inspiratiebron te zijn, met name voor de 30-plusser aangezien wij niet veel schrijven over Ibiza als party-eiland, maar juist vooral de andere kant van het eiland belichten. Ibiza heeft alles…het bruist, het borrelt, het danst en het ontspant en dat op slechts twee uur en een kwartier vliegen van Nederland. Tot op de dag van vandaag komen wij woorden te kort om te vertellen hoe gelukkig wij op dit veelzijdige eiland zijn”.

Wat is jullie doel ?

“We komen nu al meerdere keren per jaar op het eiland, tegenwoordig ook steeds vaker voor kortere tripjes in verband met onze site. Uiteindelijk hopen wij 365 dagen per jaar vanuit Ibiza bezig te kunnen zijn met ons kindje: Mijn Tips Ibiza, en dat met veel plezier als we nu ook al in ons werk hebben. Vanaf ons eerste bezoek was het meteen liefde op het eerste gezicht en die liefde is alleen maar sterker geworden. Nog iedere keer dat we er komen, ontdekken we nieuwe dingen. Iets wat nooit ophoudt, net als het speciale gevoel van Ibiza, de magie. Die kun je eigenlijk niet uitleggen, maar moet iedereen zelf komen voelen en ervaren. Dus beleef Ibiza en voel de passie!”.

Voorpagina Editie 2

specials

  • Casa Suenos, Casa su Amor, Can Yasmine, Can Caro, Can Rafaël en Casa Pedro

  • Casa Relajante

  • Casa Rocca, Studio Cecilia en Gypset

  • Sahara Lodge / Casa Uli / MeCasa (B & B)

  • Can Pep / Villa Santana

  • Casa Buganvila / Casa Lavander en Casa Sabine