Ibiza Xperience

Op zaterdag 10 en zondag 11 maart vindt in Beursgebouw Eindhoven alweer de vijfde editie plaats van de succesvolle IBIZA Xperience Fair. Een fair die het allerbeste van het Ibizagevoel naar Nederland brengt. Kom shoppen, relaxen in de Happy Hippy Chill Out of laat je informeren over een huwelijk op dit fantastische eiland! 26850774_1769426219755062_1579974524699924595_o[1]

 

Na eerdere succesvolle edities in Amsterdam en Eindhoven komt de fair in 2018 terug naar de stad Eindhoven om het hippie eiland Ibiza in het Nederlandse zonnetje te zetten. De IBIZA Xperience Fair is een mooie mix van een mode-, lifestyle- en vakantiebeurs. Een ware beleving. Geheel in Ibiza-stijl word je verwelkomt en kun je je laten inspireren door alles dat Ibiza te bieden heeft. Of je nu van plan bent om op het eiland te wonen of je komt voor een typische Ibiza jurk, hier ben je op de juiste plek! Er zijn diverse barretjes met heerlijke hapjes en drankjes, 3 verschillende lounges waar je tot rust kunt komen, maar ook kun je helemaal losgaan wat betreft shoppen. Verder is er de hele dag live muziek van de beste dj’s uit Ibiza en Nederland. Spread the word, leg je Ibiza-outfit alvast klaar en kom in maart gezellig met ons over de fair struinen!

Goede doelen

Omdat Ibiza een eiland is waar helaas veel dieren op straat worden gezet en op straat leven, geven we ook dit jaar weer een gratis plek aan 3 goede doelen: All Animals Ibiza, MOJIS Animal Sanctuary en Care 4 Cats Ibiza. Zij zullen spullen verkopen waarvan de opbrengst geheel naar de dieren op Ibiza gaat. Ter plekke geld doneren mag natuurlijk ook!

 

Bekijk hier de after movie van de eerste editie: www.ibizaxperience.eu/fair

 

Bestel nu je tickets en maak kans op een compleet verzorgde Ibiza VIP vakantie voor 2 personen inclusief luxe huurauto en overnachting in een splinternieuw 5-sterren hotel op het eiland!

 

Ticketverkoop:

Online: €10,50. Aan de deur: €15,00

Kinderen 5-12: €6,25. Aan de deur €10,00

Kinderen 0-5: gratis entree

www.ibizaxperience.eu/tickets

 

Terug naar Evenementen

 

 

specials

  • Casa Suenos, Casa su Amor, Can Yasmine en Can Caro

  • Casa Relajante

  • Casa Rocca, Studio Cecilia en Gypset

  • MeCasa ( B & B ) / Cozy Caravan

  • Can Pep / Villa Santana

  • Casa Buganvila / Casa Lavander en Casa Sabine