Interview Ibiza Bruist

Zo’n 25 jaar geleden maakten Dianne en Clemens van Bracht voor het eerst kennis met Ibiza. Op slag waren ze verliefd op het eiland. Een passie die ze sinds enkele jaren online delen via hun website www.mijntipsibiza.nl.

Wat is die passie? “Het bijzondere van Ibiza is eigenlijk niet uit te leggen, dat moet je zelf ervaren. Het gevoel van vrijheid dat je hier overvalt, ben ik nog nergens anders ter wereld tegengekomen. Op Ibiza is er 100% tolerantie, iedereen kan zichzelf zijn en er wordt niet raar naar je gekeken als je er anders bij loopt dan de rest. Een heerlijk gevoel. En dat op slechts twee uur en een kwartier vliegen.”

Waarom een site? “Vanaf de eerste keer dat wij zelf op het eiland waren, deelden wij al tips met vrienden over wat te doen op Ibiza. Stuk voor stuk kregen ze van ons lijstjes mee. Tot we ineens op het eiland een onbekende met een van onze lijstjes zagen lopen – heel bijzonder – en we de tip kregen om een blog bij te gaan houden. Dat was het begin van onze site…”

Wat delen jullie? “Op www.mijntipsibiza.nl vind je onder andere tips voor de mooiste stranden, de leukste beach­clubs en speciale restaurantjes. Voor Bourgondiërs is Ibiza een waar paradijs en het hoeft allemaal echt niet duur te zijn. We schrijven vooral over de plekken die we zelf bezocht hebben en waarvan wij het ‘speciale Ibiza-gevoel’ krijgen. Dat gevoel – de romantiek, de speciale sfeer en de bijzondere beleving van het eiland – proberen we op deze manier over te brengen. Daarnaast kun je via onze site ook een auto huren voor tijdens je verblijf op Ibiza – eigenlijk een must om het eiland optimaal te kunnen verkennen – of een accommodatie huren om je vakantie door te brengen. Neem gewoon zelf eens een kijkje.”

Eigenaren: Dianne en Clemens van Bracht

www.mijntipsibiza.nl

info@Mijntipsibiza.nl

www.facebook.com/mijntipsibiza

ibiza_bruist_2-kopie ibiza_bruist_2

Bron: De Langstraat Bruist

Een uitgave van www.delangstraatbruist.nl

 

specials

  • Casa Suenos, Casa su Amor, Can Yasmine, Can Caro en Can Rafaël

  • Casa Relajante

  • Casa Rocca, Studio Cecilia en Gypset

  • MeCasa ( B & B ) / Cozy Caravan

  • Can Pep / Villa Santana

  • Casa Buganvila / Casa Lavander en Casa Sabine