Lucia Vermeulen

Hi Dianne en Clemens,

 

Wat een ontzettend leuk en goed idee, ik wil mij hierbij ook aanmelden voor de Nieuwsbrief. Ik kom zelf ook al een aantal jaren op het eiland, en ja..voor mij ook liefde op het eerste gezicht.

ik had jullie site nog niet eerder ontdekt, maar haal er nu alweer leuke dingen uit. Ik heb afgelopen jaar 8 prachtige en pittige wandelingen gemaakt, eens een hele andere invulling aan mijn vakantie gegeven. Ook dat was een waar feestje.

 

Per toeval kwam ik in contact met een Nederlands echtpaar die verleden jaar een oproep hadden gedaan om als au pair voor hun dochtertje te zorgen. Ik was helaas net iets te laat. Ze hadden net de juiste kandidaat al gevonden, maar beloofden mij dit jaar opnieuw te kijken naar de mogelijkheden. De vacature stond nog steeds open en kregen deze maar niet van de site af, vandaar ik ook enthousiast had gereageerd op de oproep.

Op mijn werk had ik allang geregeld dat ik een sabbatical zou opnemen voor de periode van 13 weken zodat ik voor dit jaar helemaal klaar voor zou zijn.

En dat op mijn leeftijd, 52 jaar..en dan nog gaan voor een au pairJ

Waarom niet, heel betrouwbaar en ervaring met kids. Hoe gaaf is dat..ik werd er al direct heel blij en vrolijk van.

Gewoon eens kijken hoe het mij bevalt om langer op het eiland te verblijven en mijn netwerk hopelijk uit te breiden. Zo kan ik nog wel even doorgaan met mijn enthousiaste verhaal en mijn liefde voor Ibiza.

 

Ik heb inmiddels opnieuw contact gehad met het echtpaar, maar de mazzel voor hen is dat hun mams ook op het eiland is gaan wonen, de jongedame naar school gaat en oma haar verder heerlijk vertroetelen kan. Voor mij best even slikken, ik had mij er zo op verheugd.

 

Mijn directe vraag(ik hoop niet dat jullie het storend vinden);

Zouden jullie je oren en ogen voor mij open willen houden, dat als er een leuke job in welke vorm dan ook voorbij komt, misschien een linkje naar mij doet? Of misschien kunnen jullie mij wel iets verder op weg helpen met mijn zoektocht. Ik ben een echte aanpakker en overal wel in thuis.

Ik probeer alle wegen te bewandelen waarbij ik een goed gevoel krijg. Zo ook als ik jullie tips en tricks lees.

Als jullie het wel storend vinden dat ik jullie hiervoor benader, excuus daar dan voor. Mijn intentie is vol passie ingestoken.

 

Mijn privé mail is l.ekelschot@upcmail.nl en bereikbaar op 0031-6-21374990.

 

Ik zie uit naar jullie reactie en wens jullie een fijn weekend.

 

Lieve groet,

 

Lucia Vermeulen

 

 

specials

  • Casa Suenos, Casa su Amor, Can Yasmine, Can Caro, Can Rafaël en Casa Pedro

  • Casa Relajante

  • Casa Rocca, Studio Cecilia en Gypset

  • Sahara Lodge / Casa Uli / MeCasa (B & B)

  • Can Pep / Villa Santana

  • Casa Buganvila / Casa Lavander en Casa Sabine