Met mijn 3 dochters

In de afgelopen jaren hebben we heerlijke vakanties gehad. Quality time met Maartje, Lieke en Femke is een belangrijk onderdeel geweest. Om beurten zijn ze inmiddels geweest. Iedere keer weer was het een heerlijke tijd. Midden in een Ibiza stad, op het adres Juan de Austria huurden we in Los Robles een appartement, waar we gezamenlijk verbleven. Een kleine impressie is te zien in deze blog.

Clemens

Maartje

Zo ga je op een dag, zoals afgesproken, naar het vliegveld van Ibiza om een van je dochters af te halen voor een weekje ibiza.

In september 2007 was Maartje op bezoek tijdens onze vakantie in Ibiza. Spannend om bij het vliegveld te kunnen wachten op een van je kinderen.

Natuurlijk kwamen we tijd te kort om alle leuke, mooie, schilderachtige en bijzondere plekjes te bezoeken. Van Bar Costa in Santa Gertrudis tot La Brasa in Ibiza stad.

En dan nog maar niet te spreken over de cala’s ( baaitjes ), die we wilden laten zien.

We zijn werkelijk het hele eiland overgecrost.

De mooiste zonsondergang meegemaakt, in dit geval bij Sunset Ashram op Cala Comte.

El Zaguan, Bar Costa, Cala Mastella, Salinas met Sa Trinxa en de Jockey Club, Cala Jondal met Yemanjah, Tropicana ( heerlijke club sandwiches ). Zoals jullie aan de foto’s kunnen zien is het ons goed gelukt. we hebben genoten van de eerste tot de laatste minuut en ………. inderdaad ook Maartje is inmiddels besmet met het Ibiza virus. Inmiddels komt ze er met man Rolf en de kids Mijntje en Lieve en Pijke.

Lieke

Iedere vakantie heeft zijn mooie momenten, maar de mooiste zijn iedere keer weer als je met je kinderen kunt genieten.  Als ik dit schrijf is het 2013 en inmiddels heeft Lieke 5 kinderen – Meis, Dijk, Keesje en de tweeling Beer en Maas -, maar in 2006 had ze nog alle tijd, want geen kinderen, om een weekje naar Ibiza te komen tijdens onze vakantie  in mei.

 

Lieke was de eerste van de , die Ibiza leerde kennen. Op de foto’s zijn we o.a. bij Cala Mastella, natuurlijk op het strand bij de Jockey Club, achter de bar bij nederlands cafe “de Hoeck” in Figueretasen bij restaurant Sol den Serra ( Cala Llonga ). Dit restaurant heet sinds  2011 Amante BeachClub

De lounge bank, waar we samen op liggen, zul je er tegenwoordig niet meer vinden. Met je kinderen ga je zeker ook naar Cafe del Mar, het beroemdste cafe – wereldwijd – van Ibiza. Het concept, de mooie muziek en zonsondergang is een must. We hebben met Lieke, onder leiding van gids Dianne (Foxy), het eiland overgecrost en vergaten af en toe gewoon naar het strand te gaan om even niks te doen.

Femke

In september 2012 hebben we met Femke, een heerlijke week op Ibiza gehad. Wat een mooie dagen waren het.

Natuurlijk kwamen we tijd te kort om de vele leuke plekjes te bezoeken.

We hebben Las Salinas aangedaan en zijn bij Il Chirinquito op Es Cavalet geweest.

Natuurlijk ook onze favoriete beachclub: de Jockey Club.

De zonsondergang bij Cafe del Mar hebben we op z’n allermooist gezien.

Bambuddha, het geweldige restaurant en zijn bar moest natuurlijk ook bezocht worden. Wat blijft dit toch een bijzondere plek !!

Gegeten bij o.a. la Brasa in Ibiza stad met de meest romantische tuin die je je maar kunt bedenken. De foto’s zeggen alles over de mooie momenten die we gehad hebben.

Digital StillCamera   Jockey club  yemanja

Bij Bar Costa    Digital StillCamera

Cafe del Mar met Femke 1 Clemens en Maartje ibiza

dianne en Maartje aan de cocktail       KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA     klimmen

DSCF1287      Digital StillCamera

 

il chiringuito

Digital StillCamera        Digital StillCamera

Digital StillCamera       Maartje Dianne en Clemens Sunset Ashram

love Maartje bij winkel Tropicana  mambo café

 

Digital StillCamera

PICT3921        poseren smeren tropicana

Digital StillCamera

zee bij salinas

Terug naar Leuke Verhalen

 

 

specials

  • Casa Suenos/Casa su Amor/Casa Cecilia/Floreale

  • Can Pep / Villa Santana

  • Studio Cecilia / Studio Calma / B & B MeCasa / Cozy Caravan / Gypset / Contigo

  • PCR / SNEL test

  • Casa Buganvila / Casa Lavander / Casa Sabine en Can Yasmine

  • Casa Relajante