Pikes Hotel

Het is even zoeken in de campo van San Antonio. Maar eenmaal bovenaan het zandweggetje onthult zich een zilveren grote hand die je de weg wijst naar Ibiza Rocks House at Pikes. Terwijl je de parkeerplaats oprijdt en de entree van dit resort in zicht komt, voel je al dat je een andere wereld in gaat stappen. Een 500 jaar oude finca omsingeld door prachtige tuinen en suites. Een knalrose tennisbaan en grote discoballen in de bomen. Een tuinkabouter die iedereen verwelkomt met zijn broek omlaag en zijn middelvinger in de lucht. Engelse humor?

Een megagroot yoga/meditatie ruimte en muren die beschilderd zijn met Alice in Wonderland-achtige tekeningen.

Een trapje naar boven brengt je op één van de sunset terrassen en pool area met een funcky bar en het beroemde zwembad waar de clip van WHAM! ( club Tropicana ) is opgenomen. Hier vind je ook Room 39, het restaurant van Pikes. Cool ingericht met een Rock & Roll knipoog en met een adembenemend uitzicht over de terrassen en de heuvels van San Antonio.

Pikes is dus meer dan een resort alleen. De after-party’s hebben inmiddels een flinke naam opgebouwd op het eiland en de gastenlijsten hiervoor zijn HOT! Grace Jones, Freddie Mercury, George Michael en Julio Iglesias zijn hier regelmatig gespot.Pikes

Terug naar Borrelen

specials

  • Casa Suenos/Casa su Amor/Casa Cecilia/Floreale

  • Can Pep / Villa Santana

  • Studio Cecilia / Studio Calma / B & B MeCasa / Cozy Caravan

  • Casa Rocca / Gypset

  • Casa Buganvila / Casa Lavander / Casa Sabine en Can Yasmine

  • Casa Relajante