Ca n’Esmeralda

 

Op zoek naar mooie plekjes, bijzondere lokaties en nieuwe restaurants kregen wij een tip van Kristof om eens naar cala de Bou te rijden.
Een nieuw tapas restaurant gelegen langs het water, dus met uitzicht op zee : Ca’n Esmeralda. Geopend sinds april 2018.

De nog jonge eigenaresse, hoe kan het ook anders, met de naam Esmeralda is een verademing. Op en top gastvrouw, vriendelijk, gepassioneerd, lief en charmant.

En dan de keuken …… hier staat een topkok. De vrouwelijk chef –kok, Sara Londero weet waar het om draait. Alle hapjes zijn echt verfijnd en van grote klasse. En …… vers en homemade gemaakt ……. Croquetas Ca’n Esmeralda, Garlic King Prawns, Tortilla ( fantastisch lekker ), Green asparagus with romesco sauce ( salsa romesco is een van oorsprong Catalaanse saus ), Homemade patatas with mushroom foam, om zomaar een paar gerechtjes te noemen. Speciale aandacht voor hun Ceasar salad ( met kip en bacon + een top sausje ), want lekkerder heb ik deze nergens anders gegeten. Om je vingers bij af te likken. En hou je van ijs….. onze tip : hazelnoot en cocos ijs.

Mmmmmm……. Esmeralda verdient een grote klantenschare. Wij raden onze Mijn Tips Ibiza vrienden aan, om hier zeker eens naar toe te gaan. Jullie gaan genieten van begin tot eind.

Nog een tip : Is het een mooie heldere dag en dreigt een prachtige zonsondergang, reserveer dan hier een mooi plekje op het terras. Het wordt nooit meer zo gezellig en je gaat daarna direkt een nieuwe datum plannen. !

Tel: 971 09 00 43

Routebeschrijving

 

 

 

 

 

 

Terug naar Restaurants

specials

  • Casa Suenos/Casa su Amor/Casa Cecilia/Floreale

  • Can Pep / Villa Santana

  • Studio Cecilia / Studio Calma / B & B MeCasa / Cozy Caravan / Gypset / Contigo

  • PCR / SNEL test

  • Casa Buganvila / Casa Lavander / Casa Sabine en Can Yasmine

  • Casa Relajante