Fish Shack

Fish Shack 1 (1)Deze toplokatie is één van onze favorieten en echt een bezoekje waard.

Een piepklein hutje verstopt bij enkele containers aan het einde, op de rotsen, van Talamanca beach.

Dit restaurant is erg moeilijk om te vinden, staat nergens aangegeven en het bestaat vooral uit plastic stoelen en parasollen. Laat je daardoor vooral niet weerhouden, want de ervaring is bijzonder.

Op het menu staat vrijwel enkel de vers gevangen dagvis, geserveerd met groenten en gebakken aardappels. Je eet hier met uitzicht op zee en D’Alt Vila, de oude stad. Vooral ’s avonds een aanrader want de zonsondergang is hier adembenemend mooi. Neem wel contant geld mee, want de creditcard is hier waardeloos.

Het ligt net voorbij restaurant Sa Punta in Talamanca. De rotsen oplopen richting de waterkant. Deze plek behoort samen met “El Bigotes” op Cala Mastella tot het meest bijzondere en unieke restaurantje van het eiland.

The Fish Shack, is een authentiek visrestaurantje, aan het einde van de baai van Talamanca met prachtig uitzicht op Dalt Vila. Een heel idyllische strandbar gelegen tegen de rotsen. De kenmerkende plastic stoeltjes hebben inmiddels een upgrade naar houten meubilair gehad, maar de inrichting blijft heel eenvoudig.

 

Routebeschrijving

Fish Shack 2(2)

Terug naar Restaurants

 

 

specials

  • Casa Suenos/Casa su Amor/Casa Cecilia/Floreale

  • Can Pep / Villa Santana

  • Studio Cecilia / Studio Calma / B & B MeCasa / Cozy Caravan

  • Casa Rocca / Gypset

  • Casa Buganvila / Casa Lavander / Casa Sabine en Can Yasmine

  • Casa Relajante