Sa Caleta

P1000815

Om hier te komen rijdt je vanaf de rotonde bij het vliegveld de weg richting Cala Jondal. Net voor de baai van Cala Jondal, kun je linksaf naar playa des Bol Nou met het restaurant Sa Caleta.
Naar het kleine strand loop je via een houten vlonder naar beneden, zodat je bij een kleine prachtige baai komt omgeven door rode rots-steen.
Restaurant Sa Caleta ligt aan de weg voor je naar beneden loopt. Hier is de specialiteit, `pescados y mariscos` of te wel, `vis en zeevruchten`. de keuken staat ook hier goed aangeschreven.
Op de weg naar Cala Jondal, kom je langs één van Ibiza’s meest bekende en geliefde visrestaurants : Sa Caleta. Hier worden de beste traditionele schaal-en schelpdieren van het eiland geserveerd. Mixed seafood grill, kreeft stoofpot en rijstgerechten zijn er de sterren.
Het pand werd oorspronkelijk gebruikt als een krot, waar de vissers hun dagelijkse vangst konden koken en bij een glas …wijn hun vis aten.
Sa Caleta ligt prachtig aan het begin van de weg die naar het prachtige strand loopt. Als je er bent moet je ook zeker een specialiteit van het huis proberen, de “Cafe Caleta”, een pittig koffiebrouwsel.
Het hele jaar dagelijks van 13.00 – 18.00 uur geopend.
Gezellige lokatie, echte Ibiza sfeer.

0034 971 187 095

Routebeschrijving

Terug naar Restaurants

specials

  • Casa Suenos/Casa su Amor/Casa Cecilia/Floreale

  • Can Pep / Villa Santana

  • Studio Cecilia / Studio Calma / B & B MeCasa / Cozy Caravan / Gypset / Contigo

  • PCR / SNEL test

  • Casa Buganvila / Casa Lavander / Casa Sabine en Can Yasmine

  • Casa Relajante