Skype-interview met Rob Mensinga ( Ibiza365.nl )

Thuis in tips
Dianne van Bracht. Van Mijn Tips Ibiza. Topper in tippen. Niet, zoals sommige mensen denken, een huis op Ibiza. Maar met regelmaat wel thuis op Ibiza. Met ega Clemens van Bracht (inderdaad, van De Deurzakkers) dag en nacht een passie voor Ibiza.

& De groeten.
“Jaren lang heb ik een winkel in Waalwijk gehad. Ook toen al leefde Ibiza altijd wel in ons hart maar ons hart klopt nu meer dan ooit. Twee jaar geleden ben ik gaan bloggen over Ibiza. Gewoon voor de liefde en de lol. Al snel hebben we vervolgens een website en, naderhand, een facebookpagina geproduceerd. Ik doe het met Clemens. Ibiza is onze gezamenlijke passie.”

Van huis en haard.
“We zijn verslingerd op Ibiza. Als ’t even kan, komen we er elk jaar twee keer. Ibiza was voor ons allebei liefde op het eerste gezicht. Een mooi eiland met een fijn klimaat. Lieve mensen, ontspannen mensen. Clemens en ik zeggen altijd: beleef Ibiza maar. Dompel je onder in het eiland, laat je meeslepen in de sfeer en zie maar waar de dag eindigt. Ibiza is Ibiza. En dat vind je nergens anders ter wereld.”
& Oh, was ik maar bij moeder thuis gebleven.
“Onze droom is om Ibiza te wonen. Punt is dat Clemens met De Deurzakkers én zijn werk als DJ nog veel optredens heeft. Ondertussen werken we bijna elke dag aan Mijn Tips Ibiza. ’t Is heel dankbaar om te doen. Liefhebbers van Ibiza komen bijna dagelijks met vragen. Met de meest uiteenlopende kwesties. En wij vinden het ontzettend leuk om allerlei informatie over Ibiza te kunnen bieden. Inderdaad, om mijn tips over Ibiza te delen.”

 

specials

  • Casa Suenos, Casa su Amor, Can Yasmine, Can Caro, Can Rafaël en Casa Pedro

  • Casa Relajante

  • Casa Rocca, Studio Cecilia en Gypset

  • Sahara Lodge / Casa Uli / MeCasa (B & B)

  • Can Pep / Villa Santana

  • Casa Buganvila / Casa Lavander en Casa Sabine