Voorwaarden Autoverhuur

INCLUSIEF: Locale belastingen, vrije kilometers, CDW-verzekering, passagiers-en diefstal verzekering, wegenassistentie 24 uur en jonge bestuurders zonder extra kosten.

NIET INCUSIEF: Benzine, extreme viezigheid. Eigen risiko in geval van schade(zie ook hieronder verzekeringen). Het is niet toegestaan te roken in de auto en dieren te vervoeren.

BENZINE: De auto wordt met een volle tank afgegeven en zo dient men die ook terug te geven. Mocht er benzine missen bij teruggave dan worden de missende liters + 15€ voor servicekosten doorberekend op uw laatste huurdag.

LUCHTHAVEN AFLEVERINGEN: gratis van 08-19.00 uur, 19-22.00 uur 10€, 22-02.00 uur 25€, 02-03.00 hrs 30€. Zon-en feestdagen van 08-22.00 uur 10€, 22-02.00 uur 25€, 02-03.00 uur 30€.

AFGIFTE LUCHTHAVEN: 15€. Teruggave van onze auto´s op kantoren gratis. Als u de auto heeft gehuurd met eigen risiko en u wilt dat deze persoonlijk gecontroleerd word door ons personeel op de laatste dag dan kan dit alleen op ons kantoor gelegen aan de grote weg van de luchthaven tijdens onze openingstijden in de zomer (09-19.00 uur) of op ons
hoofdkantoor in San Antonio van maandag t/m zaterdag van 09-21.00 uur en zondagen van 09-13.00 uur. Mocht uw teruggave buiten deze tijden vallen en u heeft nieuwe schade aan de auto, dan wordt de auto gefotografeerd op dezelfde plek waar u deze heeft achtergelaten en deze foto´s worden als geldig verklaard. De client is verantwoordelijk voor de schade tot dat ons personeel de auto ophaald. Ons bedrijf informeerd de client zo snel mogelijk per email en voegt de foto´s bij die gemaakt zijn van de schade en de positie van de auto.

AFLEVERINGEN IBIZA/SAN ANTONIO: Op ons kantoor gratis. Teruggave auto Ibiza haven: 30€

PRIVÉ HUIZEN AFLEVERINGEN EN HOTELS BUITEN HET STADSCENTRUM: 50€/rit.

HOTELS IN IBIZA STAD EN OMGEVING, FIGUERETAS, PLAYA DEN BOSSA: Ophalen in uw hotel en transfer naar ons kantoor gratis bij een minimum huur van 3 dagen. San Antonio centrum: ophalen gratis van uw hotel en transfer naar kantoor.

EXTRA´ S: extra bestuurder en kinderstoeltjes of zitverhogingen 3€/dag, max. 36€ per huur, GPS 6€/dag en max. 42€ per huur. Wifi in de auto (Carfi): 8€/dag en overal wifi (Mifi): 10€/dag.

VERVROEGDE TERUGGAVE: mocht u de auto eerder willen afgeven en u informeert ons hierover met min. 48 uur in het voren dan krijgt u de dagen dat u de auto niet gebruikt heeft teruggestort van ons.

CREDIT CARD: u heeft een credit card nodig bij huurbegin.U kunt echter de huur cash betalen maar wij vragen van u een handtekening op een open credit card slip voor eventuele extra´s zoals benzine, sleutelverlies…. Mocht u met American Express wil betalen dan betaalt u 5% meer over het totale huurbedrag. Mocht u alleen een debit card hebben vraagt u ons dan alstublieft.

BETALING: u betaalt wanneer u de auto ophaalt mocht u dit nog niet aanbetaald hebben via onze web bijvoorbeeld. Het eigen risiko moet worden betaald bij huurbegin mocht u niet de FW verzekering hebben afgesloten. Mocht de auto zonder nieuwe schade worden teruggebracht en de tank is weer vol en de auto werd door u op de afgesproken dag en tijd afgegeven worden dan worden deze borg aan u teruggestort. Mocht u nieuwe schade hebben aan de auto en de schade is minder dan het eigen risiko dan wordt het verschil aan de client teruggestort. Mocht u met American Express wil betalen dan betaalt u 5% meer over het totale huurbedrag. Mocht u alleen een debit card hebben vraagt u ons dan alstublieft.

BEKEURINGEN: dienen te worden betaald door de client. Ons bedrijf kan u eventuele administratiekosten in rekening brengen (30€).

HELMEN: 2 helmen zijn inclusief bij de huur van een scooter. De verzekering dekt nooit het verlies van de helm (25€) of de sleutel (10-40€ afhankelijk van het model) af en deze dienen door de client betaald te worden.

ANNULERINGSVOORWAARDEN: wij vragen geen aanbetaling aan via de credit card. Op het moment dat u een boeking maakt bij ons en u de auto niet komt ophalen wordt er 1 dag huur berekend. U kunt gratis annuleren tot 48 uur voor de afhalingsdatum van de auto. Except voor de maanden juni, juli, augustus en september voor de automaten, Jeeps, cabrio´s, minibussen en andere luxe auto´s. Mocht u met min. 30 dagen voor aankomst annuleren geen kosten, 30-15 dagen voor aankomst een 10% van het totaal en minder dan 15 dagen in het voren een 20% van het totaal van de reservering.

Terug naar Autoverhuur

specials

  • Casa Suenos/Casa su Amor/Casa Cecilia/Floreale

  • Can Pep / Villa Santana

  • Studio Cecilia / Studio Calma / B & B MeCasa / Cozy Caravan

  • Casa Rocca / Gypset

  • Casa Buganvila / Casa Lavander / Casa Sabine en Can Yasmine

  • Casa Relajante