Winni Wendorff

Lieve mensen,

Mijn boek is eindelijk uit en dat wilde ik jullie graag vertellen!

Na de geweldige presentatie dit voorjaar bij Sluiz op Ibiza is hij eindelijk officieel uit: Mijn Ibiza roman “UTOPIA BESTAAT NIET”

Ik ben er heel trots op en hoop dat jullie het leuk vinden!
Als je wilt kun je het bestellen ( leuk cadeautje voor Sinterklaas of kerst?!) https://www.boekenbestellen.nl/bo…/utopia-bestaat-niet/29262
Binnen een paar dagen thuisbezorgd.
Veel leesplezier!
Liefs,
Winni

 

 

Samenvatting:

Liz heeft alles wat ze maar wil. Een leuke man, een huis op het paradijselijke Ibiza, een leuke baan. Eigenlijk blijft er niets te wensen over.
Dan komt ze in contact met een schoolvriend van vroeger en staat haar hele harmonieuze leventje in één klap op z ́n kop…

Winni Wendorff en haar man bezaten jarenlang een beroemde dance-club in ́t Gooi. Ze brachten elke vakantie op Ibiza door en besloten er, na verkoop van hun bedrijf, permanent te gaan wonen. Op Ibiza pakten zij hun oude hobby, de muziek, weer op. Winni is jazz-zangeres en haar man Peter is saxofonist en samen spelen ze regelmatig hun easy listening jazz op diverse podia op het eiland.
In 2017 hebben ze een cd uitgebracht: JazzYbiza. Buiten de muziek schrijft Winni columns. ‘Utopia bestaat niet’ is haar eerste roman.

 

 

 

Terug naar Ingezonden Mail

specials

  • Casa Suenos, Casa su Amor, Can Yasmine, Can Caro, Can Rafaël en Casa Pedro

  • Casa Relajante

  • Casa Rocca, Studio Cecilia en Gypset

  • Sahara Lodge / Casa Uli / MeCasa (B & B)

  • Can Pep / Villa Santana

  • Casa Buganvila / Casa Lavander en Casa Sabine