Yemanja en Maarten

In 2008 rijden we op een mooie dag weer eens naar een van onze favoriete beach restaurants voor een heerlijke lunch. Yemanja op Cala Jondal. Altijd gezellig en lekker. Prettige bediening, en meer dan lekkere Sangria.

Wij hebben onze lunch besteld en na een tijdje komt de gezellige en vriendelijke ober Maarten, afkomstig uit België, al zingend naar onze tafel. “Het feest kan beginnen” wat hij zingt, verwachten we natuurlijk helemaal niet op Ibiza. Bij mijn vraag waarom, zegt hij argeloos : dit is mijn lijflied. Als ik hem dan even later confronteer met het feit dat ik de zanger ben van dit lied, blijft hij verbijsterd achter. Hij snapt er even helemaal niets van. Enkele dagen later komt hij als we weer bij Yemanja zijn nog steeds hoofdschuddend en lachend naar ons toe. Dat hij dit op Ibiza mee mag maken. We hebben er voor eeuwig een vriend bij.

En wat zien we eind 2013 op internet en Facebook voorbij komen ………… Een nieuw restaurant in Ibiza stad, in Marina Botafoch geopend, genaamd : La Petite Belgique. Eigenaar is o.a. Maarten , dezelfde gezellige Belg, die we ontmoet hebben bij Yemanja. Laten we hopen, dat ze een suucesvol restaurant geopend hebben. Ibiza blijft leuk.

Clemens

Terug naar Leuke Verhalen

 

specials

  • Casa Suenos/Casa su Amor/Casa Cecilia/Floreale

  • Can Pep / Villa Santana

  • Studio Cecilia / Studio Calma / B & B MeCasa / Cozy Caravan / Gypset / Contigo

  • PCR / SNEL test

  • Casa Buganvila / Casa Lavander / Casa Sabine en Can Yasmine

  • Casa Relajante